TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Trafikplanerare till Bergkvarabuss, Stockholm

Var med och forma hållbar busstrafik! Vi söker en Trafikplanerare till Bergkvarabuss i Stockholm. Ansök nu!

Vi söker nu en engagerad och erfaren trafikplanerare till vår kund Bergkvarabuss i Skogås, Stockholm. Som trafikplanerare får du möjligheten att vara en viktig del av vår strävan att erbjuda säker, trygg och pålitlig busstrafik. Dessutom kommer du arbeta mot ett mer hållbart samhälle! Låter detta som ett jobb för dig?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas till fina lokaler i  Länna industriområde, beläget söder om Stockholm där du kommer bli en del av ett dynamiska team, bestående av 13 engagerade medarbetare som sitter på olika orter runt om i landet, bland annat Karlskrona, Kalmar och Malmö.

Din introduktion kommer att ske tillsammans med din närmaste kollega i Stockholm, där du kommer få en smidig start och lära känna dina nya arbetskamrater. Som en del av vårt team kommer du att rapportera till din chef som har sin bas i Malmö. Detta ger dig möjligheten att vara delaktig i vårt spännande arbete och samtidigt vara en viktig länk mellan olika kontor.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Betald parkering
Betald parkering

Dina arbetsuppgifter

Som Trafikplanerare kommer du bland annat att:

Värt att veta

Som trafikplanerare hos Bergkvarabuss kommer du att ha en nyckelroll i utveckling av kollektivtrafikupplägg, planeringen av tidtabeller och att optimera resursplaner. Du ansvarar för hela planeringsprocessen och samarbetar nära med våra trafikhuvudmän, beställare och interna team. Ditt arbete kräver både noggrannhet i detaljerna och förmågan att se helheten i trafiklösningar. Du kommer ha kontakt med olika interna och externa parter, inklusive driftledningen, fackliga representanter, trafikhuvudmannen och kommuner. Trafikplanerare inom Bergkvarabuss koncern har också samarbete med anbudsavdelningen genom att i vissa fall delta i anbudsprojekt och förse anbudsavdelningen med underlag till nya upphandlingar.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom logistik, och det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen. Om du har tidigare erfarenhet av planeringsverktygen Trapeze, Hastus eller Rebus, är det en fördel. Goda kunskaper i MS-Office, särskilt i Excel, krävs för att effektivt utföra arbetet. Erfarenhet av rapportskapande och arbete i Power BI är också meriterande. Som person är du kreativ, driven och kommunikativ. Du har en stark arbetsstruktur och en lösningsorienterad inställning. Administrativa färdigheter och en förståelse för ekonomi är också viktiga egenskaper som vi värdesätter.

För att lyckas i rollen förväntar vi oss:

Alla lediga jobb