TNG
Trafikplanerare till Transdev i Stockholm

Trafikplanerare till Transdev i Stockholm

Är du intresserad av samhälle och kollektivtrafik? Transdev söker en trafikplanerare till kontoret i Stockholm - ansök redan idag!

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-29
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Hendrik Christiansson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Är du intresserad av samhälle och kollektivtrafik? Transdev söker en trafikplanerare till kontoret i Stockholm - ansök redan idag!

På Transdev i Stockholm, som är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik, får du möjlighet att optimera och påverka både trafik, samhälle och resenärer. Du får tillfälle att med hjälp av den den senaste tekniken, arbeta med anbudsförfarande, analys, planering och optimering av Transdevs trafikerade rutter på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Inom Transdev ryms även varumärkena Merresor, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Flygbussarna Door-to-gate, Båtbussarna, Bussakuten, Snälltåget, Styrsöbolaget och Blidösundsbolaget.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att komma till ett internationellt bolag som går bra resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Transdev försöker hela tiden ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och metodiken och satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder studiebesök och kurser både inom Sverige och några av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som trafikplanerare på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som inkluderar pensionplan enligt ITP. Du får även ett gruppförsäkringspaket, Rikskortet, ett årligt friskvårdsbidrag samt har ledigt halvdag innan röd dag. Transdev anordnar jul- och sommarfester, subventionerad massage, fri parkering vid kontoret samt flera andra trivselaktiviteter såsom fredagsfrukost, frukt och bordtennisbord.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som trafikplanerare har du tre huvuduppgifter: vara behjälplig i anbudsförfarandet, planera turer inför ett nytt kontrakt med trafikhuvudmannen samt underhålla/lösa problem när kontraktet väl är igång. Du kommer bland annat att:

  • förbereda och bistå med underlag vid kundförfrågningar/anbud
  • samla in statistik, titta på volym och trafik och kontinuerligt arbeta med nuvarande kontrakt proaktivt i syfte att förbättra och kunna åtgärda eventuella problem när och/eller innan de uppstår
  • ha dialog med fack, driftschefer eller enhetschefer och förare
  • dokumentera ditt arbete i syfte att ha historik på beslut, arbetsprocesser, kommentarer och kontaktpersoner
  • resa runt på de olika turerna i syfte att identifiera verkligheten på trafikerade rutter för att ständigt ha möjlighet till förbättringar

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör och förhandlare eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera och förhandla med allt ifrån fack, kunder och förare. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kommer bland annat arbeta i trafikplaneringssystemet Hastus och Excel.

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Bromma med närhet till kollektivtrafik.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kanske har arbetat i en liknande roll eller i en roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för den befintliga rollen, är också något som eftersöks. För att trivas i rollen som trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt. Kommunikation är en viktigt del av rollen så du bör ha en god känsla och förmåga till kommunikation med såväl interna som externa kontaktpersoner.

Transdev

Transdev

Transdev har närmare åttio års erfarenhet av persontrafik i Sverige. I kombination med den globala expertis som finns inom koncernen kan vi erbjuda våra kunder och resenärer säkra och pålitliga resor med förstklassig service.

Transdev är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs närmare 300 000 resor med oss från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik i egen regi under varumärket Snälltåget. Inom Transdev ryms även varumärkena Merresor, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Flygbussarna Door-to-gate, Båtbussarna, Bussakuten, Snälltåget, Styrsöbolaget och Blidösundsbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra 4 500 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete.

Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.

Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-29
Hendrik Christiansson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fredsforsstigen 22-24, Bromma