TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Trafikplanerare till VR (fd Arriva) i Malmö

VR Sverige (fd Arriva) söker en trafikplanerare för planering av spårtrafik till deras kontor i Malmö.

Har du erfarenhet av trafikplanering från en annan bransch och är redo för att testa på området spårtrafik? Vill du arbeta i Malmö eller Stockholm och vill optimera samt planera spårtrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag?
VR Sverige förstärker nu sitt team av trafikplanerare inom spårtrafik.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Målet med rollen är att förbättra existerande trafikavtals trafik för att skapa en bra upplevelse för både den enskilda resenären som trafikhuvudmannen och samtidigt behålla en god lönsamhet för VR Sverige. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har själv jobbat som trafikplanerare i flera år och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

VR Sverige (fd Arriva) är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I din roll som trafikplanerare för tåg arbetar du med planering av VR Sveriges tågkontrakt som i dagsläget är Pågatågen och Östgötapendeln. Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Malmö och rapporterar direkt till chefen för trafikplanering tåg. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du har;


Meriterande; erfarenhet av dataanalys och arbete som drivs av datadrivna beslut.

I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv samt nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Det är också viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med flertalet kontaktytor, interna och externa. Du har även förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen samt är noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer. 

Alla lediga jobb