TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Trafikplanerare till VR (fd Arriva)

VR förstärker nu teamet med en trafikplanerare till VRs huvudkontor i Sickla Udde, välkommen att söka!

Har du arbetat med kollektivtrafik och vill nu jobba som planerare? Har du erfarenhet av planering/logistik från en annan bransch och vill nu testa vingarna i en ny miljö? Vill du jobba med att planera och optimera busstrafik hos ett av Sveriges ledande trafikföretag?

VR Sverige utökar nu med en trafikplanerare så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

VR Sverige (fd Arriva) är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett internationellt bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar stora resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. VR Sverige har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar.

Du kommer få en viktig roll i en bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Du kommer att ingå i ett team med erfarna trafikplanerare att lära av och samarbeta med. Din chef har lång erfarenhet från branschen och kommer att tillhandahålla en ordentlig upplärning och följa upp dig tills du är självgående. Avdelningen som du kommer att tillhöra har goda medarbetarsiffror och du kommer även ha möjlighet att påverka din vardag och arbetsmiljö i en stor utsträckning.

6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Trafikplanerare har du två huvuduppgifter: planera kollektivtrafik för busstrafik samt en mer koordinerande roll som innebär samarbete med våra uppdragsgivare och andra trafikföretag.

Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Du kan arbeta från huvudkontoret i Sickla Udde eller från annan plats i Sverige. VR har även kontor i Malmö där det finns möjlighet att arbeta från. Du rapporterar direkt till chefen för den operativa avdelningen för trafikplanering. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi tror att du har arbetat i en roll som planerare tidigare och kanske även har en utbildning inom samhällsplanering, logistik, trafik/transport eller motsvarande. I din roll som trafikplanerare är det viktigt att du är en god kommunikatör eftersom du kontinuerligt kommunicerar med både interna och externa parter. Det är också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och en positiv och nyfiken attityd till komplexiteten i verksamheten. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

Vi söker dig som har arbetat i en roll där analys och problemlösning varit fokusområden. Du har förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för rollen. För att trivas i rollen som Trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är nyfiken och analytiskt lagd samt gillar att jobba självständigt.

Alla lediga jobb