TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Traineeprogram för Ingenjörer, Plantvision GBG

Är du en ingenjör som är intresserad av att utvecklas hos ett ledande konsultbolag inom processindustrin i Stockholm el. Göteborg?

Är du en nyligen examinerad ingenjör som gärna vill fortsätta din professionella utveckling hos en av Skandinaviens främsta konsultfirmor? Har du tidigare erfarenhet av arbete eller praktik inom anläggningar kopplade till läkemedelstillverkning, pappersbruk eller olje- och gasindustrin? Plantvision erbjuder en unik möjlighet till snabb och intensiv utveckling genom sitt traineeprogram, Plantvision Young Professionals (PVP). Programmet leder till en stabil och trygg anställning som systemkonsult hos Plantvision efter avslutat program.

Det här är en spännande möjlighet att bidra till effektiviseringen av svensk industri. Ansök idag och ta nästa steg i din personliga utveckling!

Ditt anställningserbjudande

Plantvision har fått utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017, vilket garanterar en trygg anställning med förmånliga förmåner och en familjär företagskultur. Möjligheten finns att utgå ifrån Plantvisions kontor i Stockholm eller Göteborg.

Dina initiala 18 månader på Plantvision Young Professionals (PYP) traineeprogrammet kommer att vara inriktade på en snabb karriärutveckling. Genom en tydlig kommunicerad målsättning och regelbundna uppföljningar, både med närmaste chef och med mentor, kommer Plantvision att stötta dig i dina framsteg.

Efter avslutat PYP-program kommer du som systemkonsult att arbeta med spännande uppdrag inom olika verksamheter eller anläggningar inom processindustrin, där du assisterar Plantvisions kunder i att vidareutveckla sina COMOS-plattformar.

Du kommer göra nytta hos Plantvisions spännande kunder varje dag, där du får ständig kompetensutveckling och får vara med och bidra med dina kunskaper för att effektivisera både interna och kundernas processer.

Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina tidigare erfarenheter av processindustrin och de nya kunskaper och färdigheter du får av PYP-programmet, kommer du som systemkonsult att:

För att framgångsrikt kunna översätta kundernas behov till lämpliga lösningar inom processindustrin är det nödvändigt att du har en förståelse för deras verksamhet och kan relatera till deras vardag. Därför är det ett krav att du har minst ett års arbetslivserfarenhet eller praktik inom processindustrin.

Värt att veta

Som systemkonsult arbetar du som konsult på plats hos kund eller från Plantvisions kontor i Göteborg (är du baserad i Stockholm finns det även möjlighet att utgå ifrån deras kontor i Kista). När du är varm i kläderna i arbetet och hos kund finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Du blir en del av ett kompetent och sammansvetsat team som rapporterar till konsultchefen. Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program för PYP-programmet. Tillsammans med konsultchefen kommer du var sjätte månad att sätta upp olika mål som är kopplade till en lönetrappa, vilket gör att om målen nås kommer även lönen att succesivt öka under programmet.

Ditt dagliga arbete hos Plantvision kommer att göra verklig nytta för deras spännande kunder, där du kontinuerligt får möjlighet till kompetensutveckling och har chansen att bidra med dina kunskaper för att effektivisera både interna och kundspecifika processer.

Våra förväntningar

För att uppfylla kraven för denna position i Plantvisions PYP Program behöver du:

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en person som är nyfiken som ständigt vill lära dig nya saker! För att vara framgångsrik i rollen och representera Plantvision ute hos kunder ser vi att du är självgående och har en förmåga att söka efter information för att lösa uppgifter på ett effektivt sätt. Du är också en person som kan ta initiativ och har förmågan att arbeta väl i samarbete med andra. Som person är du både kommunikativ och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt.
Har du tidigare erfarenhet av Siemens COMOS är det starkt meriterande men inget krav.

Alla lediga jobb