TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Transportadministratör sökes till längre uppdrag

Transportadministratör sökes till en av våra kunder för ett längre konsultuppdrag med start omgående.

För kunds räkning söker vi nu trasportadministratör för ett längre uppdrag till kontoret i Örebro. Har du erfarenhet av serviceinriktat arbete inom logistikbranschen och gillar att arbeta problemlösande kan detta passa dig. Start är omgående, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

• Daglig kontakt med vår produktion och våra transport- och logistikleverantörer. Optimering av vårt materialflöde i samverkan med interna och externa intressenter.

• Löpande uppföljning av transportkostnader och kvalitetsutfall

Värt att veta

Uppdraget är hos vår kund som är ledande inom sitt område.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom logistik alternativt drifterfarenhet inom transportbranschen. Du har goda kunskaper i Excel och en god systemvana av både affärssystem och TA-system. 

Som person är du serviceinriktad, driven och strukturerad. Vidare ser vi att du är självgående, initiativtagande och intresserad av att utvecklas. 

Alla lediga jobb