TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Transportkoordinator till MQ Marqet

Har du tidigare erfarenhet av transport och import inom modebranschen? Nu söker MQ Marqet en transportkoordinatior till Göteborg!

MQ Marqet står i en vardag med ett nytt automatiserat centrallager och en utmanande fraktsituation på den globala marknaden. För att utvecklas och bli ännu bättre så söker vi en person med erfarenhet av att arbeta med logistik, fokus transport sjöfart. Är du sugen på att göra skillnad och jobba med förbättringar i såväl det lilla som i det stora? Då kan detta vara en roll för dig!

Ditt anställningserbjudande

MQ Marqet erbjuder dam- och herrmode samt nya spännande produktkategorier.Detta uppdraget är ett konsult uppdrag och du kommer vara anställd via TNG. Detta är ett konsultuppdrag på heltid och sträcker sig mellan tre till sex månader. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Några områden som ingår i rollen:

Värt att veta

På logistikavdelningen är ett litet team om fyra personer där var och en bidrar till helheten. Teamet löser frågor på alla nivåer, allt från godsspårning till transportlösningar, globala avtal, inköpsstrategier och varustyrning. MQ Marqet arbetar med hemtagning av våra varor från Asien och Europa samt med frakter från centrallagret till våra butiker runt om i Sverige. Givetvis tar vi också hand om alla leveranser till våra e-handelskunder. Företaget jobbar även med att lösa transporter för olika försäljningskanaler runt om i Europa, som t ex Zalando. I det dagliga arbetet ligger även en kontinuerlig dialog med vår 3PL-partner Schenker, som ansvarar för vårt centrallager.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av logistikarbete med fokus transport sjöfart, gärna från internationella och nationella flöden. Eftersom MQ Marqet jobbar internationellt behöver du ha kunskap om tullprocesser och behärska engelska obehindrat. Har du jobbat i ett bolag som har ett automatiserat centrallager är det meriterande. Mycket av framgången inom logistik bygger på analys, vilket ställer krav på kunskaper inom MS Excel och gärna kännedom om BI-analys.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom initiativförmåga, arbetsglädje och att du gillar att bidra till teamets leverans. För att du ska navigera rätt i vår vardag krävs att du är strukturerad och har förmåga att jobba både i det lilla och med det stora. Då vi stöttar personalen i våra butiker behöver du ha social förmåga och ett driv att göra vardagen i butik så enkel som möjligt.

Alla lediga jobb