TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Transportplanerare till Ludvika

Vill du ansvara för transporter och logistik som transportplanerare hos ett stabilt och lönsamt företag strax utanför Ludvika?

Har du tidigare erfarenhet av att ansvara för planering av transporter? Är du utvecklingsdriven och trivs i en problemlösande miljö? Bra! Till ett långt konsultuppdrag söker vi nu en transportplanerare / transportkoordinator till ett spännande och globalt företag, ledande inom sitt område. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start maj/juni. 

Vår kund är ett större globalt ledande företag inom tillverkningsindustrin beläget utanför Ludvika. Du kommer till till en dynamisk arbetsmiljö där du ges goda möjligheter till karriär - och kompetensutveckling. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som transportplanerare kommer du ha en tät dialog med såväl transportörer, produktion, den interna planeringen samt andra externa intressenter på daglig basis, för att säkerställa en optimal transport set-up. 

Du planerar, genomför och följer upp dagliga uppgifter inom ansvarsområdet med fokus på att nå ställda mål, samt att de dagliga uppgifterna utförs i enlighet med företagets policys, riktlinjer, värderingar, rutiner och metoder, liksom i enlighet med företagets miljö- och kvalitetskrav.

I rollen har du en daglig kontakt med såväl sälj, som logistikfunktionen, samt med transportörer/åkerier i transportfrågor. Du bokar och planerar transporter samt gör uppföljning av kapacitetsutnyttjande, leveransprecision och kostnadseffektivitet. Du deltar i förbättringsarbete och utvecklar arbetssätt och rutiner inom ditt område. 

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en utbildning inom logistik eller motsvarande och har några års erfarenhet från logistik-/produktionsverksamhet. Du använder din kreativitet och ditt engagemang för att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen. Erfarenhet från arbete med SAP och LEAN är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och din kompetens. Du besitter en god analytisk förmåga samt trivs i en roll med mycket ansvar och du brinner för lagarbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper inom Office-paketet är också önskvärt.

Alla lediga jobb