TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Två Account Managers till Fresenius Medical Care

Vi söker nu två drivna och säljande Account Managers till produktområden Hemodiafiltration och Peritonealdialys.

Vill du bli en del av ett starkt team och vara med att utveckla och driva framtidens dialyssjukvård? Då kommer detta intressera dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fresenius Medical Care är en världsledande leverantör av produkter och tjänster för personer med kronisk njursvikt. Vår strategi är inriktad på hållbar tillväxt. Vi strävar efter att ständigt förbättra livskvaliteten för patienter med njursjukdom genom att erbjuda innovativa produkter och ett behandlingskoncept av högsta kvalitet.

Vi har också en tydlig förståelse för att det krävs mycket mer än att bara investering i utrustning för att kunna leverera vård av högsta kvalitet. Det handlar till slut om våra patienters upplevelse av kvalitet och deras erfarenhet av det vi levererar. För att nå dit behövs engagemang, energi och passion från våra anställda.
Passion och engagemang är därför något vi aktivt jobbar med på Fresenius Medical Care. Som arbetsgivare är vårt mål att utveckla, uppmuntra och stödja våra anställda så att de känner sig värdefulla och engagerade i sitt arbete. Genom att investera i kompetens skapar vi en miljö där människor delar idéer, uppmuntrar varandra och växer professionellt.

Vår vision är att skapa en framtid värd att leva i. För patienter. Världen över. Varje dag.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Account Manager ansvarar du för försäljning och utveckling inom ditt arbetsområde. Arbetet inkluderar förutom försäljning även strategisk planering, utarbetande av handlingsplaner samt projektarbete. Du är intresserad av att skapa långsiktiga kundrelationer inom ett brett kundsegment med fokus på att driva försäljning och göra avslut. Du ska ha ett öga för att skapa affärer och se nya möjligheter.

Du kommer också att arbeta med och ansvara för de upphandlingar som inkommer inom ditt ansvarsområde.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats. Huvudkontoret ligger i Sollentuna, Stockholm. Tjänsten kan utgå från annan ort än Stockholm och kommer innebära en del resor inom Sverige.

VEM ÄR DU?

Som person är du självgående med starkt driv och stor initiativförmåga, utan att underskatta samarbetets betydelse. Det som kännetecknar dig är att du är kreativ, resultatfokuserad, du motiveras av att ha tydliga mål och du känner ett stort engagemang i ditt arbete. Du är tydlig och förtroendeingivande i din kommunikation, och du tycker det är viktigt att strukturera och organisera ditt arbete. Du har inga problem att prata inför mindre och större publik.
Du ska ha möjlighet och vilja resa inom Sverige.

Alla lediga jobb