TNG
Två maskinoperatörer till Lesjöfors i Stockholm

Två maskinoperatörer till Lesjöfors i Stockholm

Marknadsledande Lesjöfors söker två operatörer/kantpressare till bladfjäderavdelningen i Stockholm.

Arbetsgivare Lesjöfors Stockholms Fjäder AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-24
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Massage Massage
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Moa Lichtenstein
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Marknadsledande Lesjöfors söker två operatörer/kantpressare till bladfjäderavdelningen i Stockholm.

Är du en fingerfärdig person som gillar teknik och att gräva ner dig i hur saker fungerar? Vill du ha ett varierande produktionsjobb där du har en ny produkt att jobba med varje dag? Välkommen till Lesjöfors - en marknadsledande tillverkare av fjädrar och banddetaljer!

Just nu går Lesjöfors produktion på högvarv och vi söker därför två kantpressare / maskinoperatörer. I rollen får du jobba i en modern maskinpark med både små- och medelstora serier inom bladfjäderavdelningen. Du kommer till ett tryggt och stabilt bolag med snabba beslutsvägar.

Tjänsten är heltid 100% utan skift.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett marknadsledande bolag som är störst i norra Europa inom tekniska stålfjädrar. Lesjöfors är ett tryggt bolag med AAA-rating sedan 20 år tillbaka och som stått stabilt även under pandemin.

Medarbetarna är nöjda, anställningstiderna långa och bolaget satsar mycket på trivseln och den goda stämningen med jul/sommarfester och andra aktiviteter för att fira uppnådda mål. Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig grundlön samt ett förmånspaket som inkluderar en bonusdel, friskvårdsbidrag på cirka 3000 kronor samt tjänstepension. Arbetstidsmåttet är på 38 timmar/veckan och du har viss flextid i start och sluttid.

Lesjöfors erbjuder dig en möjlighet att få arbeta varierat och operativt inom teknik. Du får ta del av alla fördelar med ett litet bolag och samtidigt arbeta mot en internationell kundkrets. I rollen arbetar du med allt produktrelaterat arbete där du använder din tekniska expertis för att driva projekt och produktion framåt. De senaste åren enheten i Vällingby investerat rejält i en maskinpark och du kommer arbeta med modern ny maskinteknik.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som maskinoperatör tillverkar du fjädrar genom att bearbeta plåt i olika material och tjocklekar med bock- och stansverktyg. Som operatör producerar du fjädrande plåtdetaljer med excenterpressar, lufttryckspressar, hydraulpressar, kantpress och handbockverktyg i små och medelstora serier. Arbetet innebär att du med ett plåtämne, planerar, riggar, bockar och värmebehandlar fjädrar.

Lesjöfors arbetar mycket med utveckling och i framtiden kommer du även vara med och ta fram provserier. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får ett gediget introduktionsprogram där du först går bredvid din gruppledare för att sedan avancera. Du tillhör bladfjäderavdelningen, som idag består av sex personer, som arbetar i samarbete med övriga produktionsgrupper. På enheten i Vällingby arbetar ca 45 personer varav hälften är i produktionen.

Du arbetar 7.00-15.30 med en timmes flextid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen behöver du gilla teknik, att gräva ner dig i hur saker fungerar och att hitta lösningar på problem. Eftersom du arbetar med både små och stora fjädrar behöver du vara fingerfärdig. Du är även noggrann och gillar att ha ordning och reda eftersom rollen kräver att du följer de olika måtten som krävs. 

Du har erfarenhet av att använda skjutmått och gradskiva. Verkstads- eller produktionserfarenhet är meriterande. Har du dessutom geometriska och mättekniska kunskaper eller erfarenhet av plåtbearbetning är det ett start plus. Kunskaper i mätmaskinerna Led2 samt OGP är också ett plus.

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB

Lesjöfors Stockholms Fjäder AB

Lesjöforskoncernen erbjuder det bredaste utbudet av fjädrar och banddetaljer till kunder inom olika branscher över hela världen. År 1852 startade tillverkningen av fjädrar. Idag ägs koncernen av det börsnoterade företaget Beijer Alma, och är en av Europas ledande tillverkare av fjäderprodukter. Lesjöfors är en ledande fjädertillverkare med ca 1500 anställda och internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av metallfjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov. Lesjöfors Stockholms Fjäder AB i Vällingby tillverkar främst bladfjädrar och tallriksfjädrar i höglegerade material i små och medelstora serier.

Arbetsgivare Lesjöfors Stockholms Fjäder AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-24
Moa Lichtenstein
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Räkna ut avståndet till jobbet

Vällingby