TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Två mjukvaruingenjörer – II-VI – Stockholm

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker två mjukvaruingenjörer, automation och test, till sitt produktutvecklingsteam.

Är du en erfaren eller nyligen utexaminerad mjukvaruingenjör med en fallenhet för tillämpad matematik och/eller numeriska simuleringar? Har du kunskaper inom dataanalys, optoelektronik eller fotonik? Som mjukvaruingenjör inom Photonics IC Design and Test blir du del av II-VI:s (tidigare Finisar) produktutvecklingsteam i Järfälla. Du kommer att arbeta med design och leverans av applikationer i .Net/C# för automatiserad karakterisering och styrning av ledande optoelektroniska komponenter.

Ditt anställningserbjudande

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-VI jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Som mjukvaruingenjör, automation och test, kommer du att spela en viktig roll i företagets fortsatta utveckling. II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av 7 ingenjörer och kommer att rapportera till chefen för Photonics IC Software Design. Här kommer du dagligen att interagera med team från andra discipliner (Chip Design, Wafer Fabrication Process Engineering, Operations, Quality and Reliability, Project Management).

Våra förväntningar

II-VI söker två ingenjörer med en MSc (eller högre) inom mjukvaruteknik, optoelektronik, elektronik eller teknisk fysik. Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande, men inget krav. Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling i .Net /C# eller C++. Du är talar och skriver engelska. Det är meriterande om du talar svenska.

För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta med komplexa projekt och att arbeta mot gemensamma mål. Du är driven, kvalitetsmedveten, innovativ och bra på att hitta lösningar både inom och utanför de traditionella metoderna. Du har ett stort intresse för innovationer och den senaste tekniken. Du har en god kommunikativ förmåga och bra på att skapa relationer till andra.

Alla lediga jobb