TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tysktalande kundtjänstmedarbetare

Tysktalande kundtjänstmedarbetare sökes till ett expansivt frilufsföretag i västerort

TNG söker en passionerad och tysktalande kundtjänstmedarbetare till vår trevliga kund i Bromma. Som kundtjänstmedarbetare kommer du vara del av ett team om sex personer som hanterar inkommande ärenden via telefon, mail och chatt från kunder, återförsäljare och konsumenter. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med god möjligheter till förlängning.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Arbetstiderna är 08–17 måndag till fredag.

Tjänsten är en heltidstjänst vid på vår kunds huvudkontor i Bromma med en flexibel "arbeta-hemifrån-policy.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en lagspelare och som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du är flexibel och har en vilja att utvecklas inom företaget. Erfarenhet av E-handel och Business2Business kommer att vara till stor nytta i denna roll samt kunskap om affärssystem SAP eller likande system är meriterande.

Flytande Tyska, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

Alla lediga jobb