TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef till Euromaint i Lund

Är du en engagerad ledare som vill jobba nära affären? Här får du jobba med underhåll och produktion på Euromaint i Lund

Söker du en roll där du genom ett engagerat ledarskap och gott exempel vill nå framgång tillsammans med ditt team? Då är det här tjänsten för dig. Som Underhållschef hos Euromaint i Lund har du fullt P/L ansvar. Du har ansvaret för en del av produktionen, produktionslinjens aktiviteter och resurser. Detta inkluderar affärsansvar samt personalansvar för underställd personal. Du driver underhåll, utveckling, resursoptimering av den dagliga verksamheten samt säkerställer leverans enligt budgetmål och underhållsplaner. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är placerad i Lund där du som Underhållschef har 10 direktrapporterande medarbetare.
Du rapporterar till ansvarig affärsenhetschef som är placerad i Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag. Euromaint tillämpar 6-månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi välkomnar erfarenheter från andra branscher. Om du inte har erfarenhet från just fordonsunderhåll så ser vi att du kommer ifrån en ledande roll inom en produktions- eller leveransverksamhet då du har haft eget budget- och resultatansvar. Du har erfarenhet av ledarskap och ser gärna att du tidigare erfarenheter av Lean Production. Du känner dig trygg i rutinerna kring styrmöten och förbättringsgrupper. Du har generell god IT-vana och kan arbeta effektivt i affärssystem. Vi ser att du har en högskoleutbildning. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och i skrift. 

Som person krävs det att du är strukturerad och metodisk då ditt uppdrag både innefattar produktionsansvar för din produktionslinje samt samordningsansvar för de verkstadsgemensamma resurserna och aktiviteterna. Du kommer att jobba tätt ihop med dina produktionsledare, där du med ett coachande ledarskap når målen tillsammans. Rollen som Underhållschef innebär också, förutom de interna kontaktytorna, att du har mycket kundkontakt. Du har en affärsmässig inställning och trivs med den kommersiella delen av din roll som ytterst ansvarig då det är viktigt att du kan göra bedömningar som leder till goda resultat, både för personalen och nyckeltalen.

Alla lediga jobb