TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef till Euromaint Malmö

Är du en engagerad ledare som vill jobba nära affären? Här får du jobba med underhåll och produktion på Euromaint i Malmö!

Söker du en roll där du genom ett engagerat ledarskap och gott exempel vill nå framgång tillsammans med ditt team? Då är det här tjänsten för dig. Som Underhållschef hos Euromaint i Malmö har du fullt P/L ansvar. Du har ansvaret för en del av produktionen, produktionslinjens aktiviteter och resurser. Detta inkluderar affärsansvar samt personalansvar för underställd personal. Som Underhållschef i Malmö har du även ett verkstadsansvar där du ansvarar för de verkstadsgemensamma resurserna och samverkan. Du jobbar i tätt samarbete med produktionsledarna och ansvarig projektchef, i en strategisk och operativ roll där du driver underhåll, utveckling, resursoptimering av den dagliga verksamheten samt säkerställer leverans enligt budgetmål och underhållsplaner. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Verksamheten i Malmö består av en verkstad med tolv spår. Tjänsten är placerad i Malmö där du som Underhållschef har två direktrapporterande produktionsledare samt två direktrapporterande planerare. Vidare i ditt verkstadsansvar ansvarar du för de verkstadsgemensamma resurserna lager, beredning och produktionsteknik vilket innebär fyra direktrapporterande medarbetare. Totalt ansvara du för daglig drift av ca: 50 medarbetare.
Du rapporterar till ansvarig affärsenhetschef som är placerad i Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag. Euromaint tillämpar 6-månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi välkomnar erfarenheter från andra branscher. Om du inte har erfarenhet från just fordonsunderhåll så ser vi att du kommer ifrån en ledande roll inom en produktions- eller leveransverksamhet då du har haft eget budget- och resultatansvar. Du har erfarenhet av ledarskap och ser gärna att du tidigare erfarenheter av Lean Production. Du känner dig trygg i rutinerna kring styrmöten och förbättringsgrupper. Du har generell god IT-vana och kan arbeta effektivt i affärssystem. Vi ser att du har en högskoleutbildning. 

Som person krävs det att du är strukturerad och metodisk då ditt uppdrag både innefattar produktionsansvar för din produktionslinje samt samordningsansvar för de verkstadsgemensamma resurserna och aktiviteterna. Du kommer att jobba tätt ihop med dina produktionsledare, där du med ett coachande ledarskap når målen tillsammans. Rollen som Underhållschef innebär också, förutom de interna kontaktytorna, att du har mycket kundkontakt. Du har en affärsmässig inställning och trivs med den kommersiella delen av din roll som ytterst ansvarig då det är viktigt att du kan göra bedömningar som leder till goda resultat, både för personalen och nyckeltalen.

Alla lediga jobb