TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef till Stellana i Laxå

Vi letar efter en målinriktad och operativ chef för underhåll till det växande företaget Stellana i Laxå.

Om du har erfarenhet inom modernt underhåll och är intresserad av att arbeta inom en världsledande industrikoncern, kan du vara den rätta personen för oss. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett företag som är villigt att investera och där din roll kommer att spela en avgörande roll i en platt organisationsstruktur, där dina insatser kommer att göra en betydande skillnad.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På Stellana kommer du att vara en del av en platt och decentraliserad organisation med stabila ägare. Vår avdelning i Laxå har haft en positiv försäljningsutveckling och har under de senaste åren genomfört betydande investeringar i verksamheten. I din roll kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor och medarbetare för att driva och utveckla företagets underhållsorganisation till nya framgångsnivåer.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I din roll kommer du att rapportera till företagets platschef och vara en del av enhetens styrgrupp. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på fem personer samt arbetsleda en extern konsult.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll. Kunskaper inom automation och el är meriterande. Du besitter en bred teknisk kompetens och ett intresse för att leda andra. För oss är personlighet och teknisk kompetens viktigare än ledarerfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är redo för att ta nästa steg i karriären.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad och prestigelös. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb