TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef till Stellana i Laxå

Vi söker nu en målinriktad och operativ underhållschef till expansiva Stellana i Laxå.

Har du erfarenhet inom modernt underhåll och är intresserad av att arbeta i en globalt ledande industrikoncern? Vill du jobba i ett investeringsvilligt företag och spela en nyckelroll i en platt organisationsstruktur där dina insatser gör stor skillnad? Bra. Då kanske du är den underhållschef vi behöver för att stärka vårt team hos Stellana i Laxå.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Stellana kommer du att vara en del av en platt och decentraliserad organisation med stabila ägare. Vår enhet i Laxå har haft en god försäljningsutveckling och har under de senaste åren genomfört betydande investeringar i verksamheten. I din roll kommer du, tillsammans med dina kollegor och medarbetare, vara med och driva och utveckla företagets underhållsorganisation till nya höjder.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I din roll kommer du att rapportera till företagets platschef och vara en del av enhetens styrgrupp. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på fem personer samt arbetsleda en extern konsult.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll. Kunskaper inom automation och el är meriterande. Du besitter en bred teknisk kompetens och ett intresse för att leda andra. För oss är personlighet och teknisk kompetens viktigare än ledarerfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är redo för att ta nästa steg i karriären.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad och prestigelös. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb