TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållschef underjord till Zinkgruvan

Är du intresserad av att leda och har erfarenhet från underhåll? Vi söker chef inom underhåll till Zinkgruvan utanför Askersund

Som Underhållschef hos välmående Zinkgruvan Mining strax utanför Askersund har du ett mångfacetterat ansvar, inklusive budgethantering, arbetsmiljöledning, personalansvar, och att utveckla säkerhetsrutiner. Du är också en viktig medlem i gruvans ledningsgrupp. Dessutom får du vara med och bidra till att förse vårt moderna samhället med metaller som är avgörande för den pågående klimatomställningen i en av Sveriges sydligaste underjordsgruva. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Zinkgruvan Mining har du chansen att samarbeta med kunniga kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Du blir en del av en företagskultur som präglas av gemenskap och entreprenörskap och som kontinuerligt strävar efter att utvecklas. Du kommer till ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter, även internationellt.

För alla medarbetares välbefinnande har de ett aktivt friskvårdsarbete, tandvårdsbidrag och erbjuder flera olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter samt möjlighet till kvartalsvis och årsvis bonusutdelning.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I din roll arbetar du både operativt och strategiskt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att under gruvchefen leda, fördela och planera sektionen för underhåll i gruvan samt tillståndsansvarig för brandfarlig vara i gruvan.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

Värt att veta

Du har det övergripande personalansvaret över ett sjuttiotal medarbetare, varav 7 stycken är direktrapporterande arbetsledare och tekniker till dig. Som Underhållschef tillhör du gruvorganisationen och du kommer att rapportera direkt till Gruvchefen. Underhållsektionen är uppdelad på tre områden som du ansvarar för, El avdelningen (högspänning – lågspänning), Mobilt underhåll, Fasta anläggningar. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning samt en gedigen erfarenhet från arbete i liknande befattningar. Du har tidigare erfarenhet från underhållssidan och är mekaniskt intresserad. Det är en god datavana och det en fördel om du har kunskaper inom affärssystemet SAP. Du förväntas skriva tekniska rapporter i både svenska och engelska varpå du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har ett B-körkort.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb