TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållsingenjör inom automation till Zinkgruvan

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi en automationsingenjör till underhållsorganisationen ovan jord.

Nu har vi tjänsten för dig som vill arbeta i en platt organisation i ett framgångsrikt och lönsamt företag! Vill du ha ett fritt, självständigt och ansvarsfullt jobb? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker nu en automationsingenjör som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen som automationsingenjör får du använda dina kompetenser inom programmering, underhåll och dokumentation av våra styrsystem. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets automationsavdelning. 

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är varierande och du arbetar både administrativt såväl som ute i verksamheten. Du kommer också i viss omfattning hjälpa till med driftsättning av ny utrustning och viss felsökning.

Du ingår i anrikningsverkets underhållsorganisation ovan jord.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning och gärna med erfarenhet inom området. Du trivs med ett omväxlande och självständigt arbete.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, kommunikativ och har ett tekniskt intresse. Vidare är du duktig på att självständigt planera och följa upp ditt arbete. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver svenska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb