TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underhållsingenjörer till TNG Tech

Är du underhållsingenjör som önskar jobba som konsult? Anslut dig till vårt konsultnätverk på TNG Tech mellansverige!

Är du intresserad av teknik och vill jobba med energieffektiva och hållbara lösningar inom industrin? Kanske är du redan en konsult eller funderar på att bli det? Då är detta rätt plats för dig! Vi letar efter dig som har en längre erfarenhet som underhållschef eller underhållsingenjör för att ansluta dig till vårt konsultnätverk på TNG Tech. Vi har samarbeten med flera välkända kunder och vi hoppas kunna hitta uppdrag som matchar dina karriärsmål och intressen.

Vi välkomnar din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan bland annat bestå av att:

Värt att veta

Hos oss kommer du:

Våra förväntningar

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper om underhållssystem och hur ett fungerande underhåll struktureras upp. Du har en bred kunskap om produktionsutrustning och tillverkningsprocesser samt en allmän djup och bred kunskap om mekanik, hydraulik, pneumatik och automation. Din svenska är flytande i tal och skrift samt din engelska är god i tal och skrift.

Alla lediga jobb