TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Underkonsulter för kommande uppdrag i Örebro

Underkonsulter och konsulter för kommande uppdrag i Örebroregionen

Vi på TNG erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag i en mängd olika branscher och områden som bl.a ekonomi, logistik, inköp & IT. Uppdragen varierar utifrån kundens önskemål men kan komma att röra sig om heltid respektive deltid och variera i längd. Som underkonsult / konsult hos TNG får du en unik möjlighet till att utvecklas, både i ditt yrkesområde och som person.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Vidare har du möjlighet att utveckla ditt kontaktnät och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Vi har flera namnstarka kunder med utvecklande och spännande uppdrag. Utöver detta erbjuds du ett kollektivavtal med attraktiva villkor och förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannasektorn, rekryterar och bemannar ex:

- Ekonomer (Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständiga bokslut och redovisning )
- Logistiker
- Administratörer
- Ingenjörer
- HR - personer 

Vi har även en avdelning med IT-specialister som bara inriktar sig på att tillsätta IT-jobb.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då kunderna ställer olika krav söker vi personer med varierande bakgrund. Vi tillsätter tjänster i hela mellersta Sverige i en mängd olika branscher. 

VEM ÄR DU?

Du är strukturerad och duktig på att göra prioriteringar i ditt arbete. Då du kommer att arbete med flera olika personer beroende på arbetsuppgift ser vi också att du har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta. Det är även meriterande om du har god vana av något affärssystem.Du tar ett stort eget ansvar och kan självständigt lösa problem. Vi har kunder inom flera olika branscher och i varierande storlek och söker därför personer med olika erfarenheter. Vi söker både dig som är nyexaminerad eller som har några års erfarenhet och / eller eget företag. 

Alla lediga jobb