TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Unicef i Stockholm söker en Office Manager!

Vi söker en serviceinriktad Office Manager på ett konsultuppdrag 6 månader, deltid 75% till vår kund UNICEF i Stockholm.

Är du serviceinriktad, har erfarenhet som Office Manager och trivs i en professionell miljö med internationell anda? Då kan detta jobbet vara något för dig!

Vi erbjuder dig ett jobb inom en viktig organisation som gör skillnad på riktigt. Här får du en möjlighet att införskaffa dig nya kunskaper i en miljö som främjar utveckling. I ditt framtida jobb får du en ansvarsfull roll där du bidrar med service och struktur till kontorets olika avdelningar. Detta konsultuppdrag är på 6 månader, deltid 75% med möjlighet till överrekrytering. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Office Manager på Unicef erbjuds du en självständig roll med möjlighet att växa in i fler ansvarsfulla uppgifter.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Office Manager kommer du ha en bred roll med många arbetsuppgifter. Ett axplock är:

Värt att veta

Denna tjänst är på deltid 75%. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader via TNG med möjlighet till överrekrytering. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Som Office Manager hos Unicef kommer du som är servicemässig, prestigelös och med ett sinne för ordning och reda passa perfekt. Du har en "can do"-attityd och sprider alltid positiv energi till dina kollegor. Vi tror att du tidigare har jobbat i en liknande roll och ser ser gärna att du är självständig och kreativ när det kommer till problemlösning. Eftersom att du har mycket externa kontakter ser vi också att du är flytande på svenska och engelska.

Alla lediga jobb