TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

UNICEF söker en IT ansvarig / IT samordnare

Nu söker UNICEF en IT ansvarig / IT samordnare med kunskaper inom drift, support och implementering.

UNICEF söker en operativ IT ansvarig / IT samordnare som vill jobba i en roll med stora möjligheter till påverkan om hur organisationens befintliga IT miljö bäst möter framtidens digitala utmaningar och krav. Vill du ansvara för IT system, kvalitetsfrågor och driva förbättringsprocesser? IT miljö på UNICEF är under förändring och du kommer vara med och förbättra befintliga och implementera nya lösningar för bättre användarvänlighet. Det innebär stort ansvar och även möjlighet till egen utveckling. Trivs du att arbeta i en roll som ligger i gränslandet mellan verksamhet och teknik med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På UNICEF arbetar vi för att skapa en bättre värld för alla barn. Alla delar i organisationen är lika viktiga och varje medarbetare bidrag till detta genom sin kunskap. Detta viktiga arbete kräver kunniga och professionella medarbetare. Därför söker vi dig som både delar vårt engagemang för världens barn och som utifrån din starka yrkesstolthet och vilja vill skapa goda förutsättningar för detta viktiga arbete.

Som IT ansvarig / IT samordnare på UNICEF ser du till att rätt IT lösningar finns på plats, att driften fungerar samt att medarbetarna får den support de behöver för att deras arbete ska fungera. Tjänsten erbjuder eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Du får en självständig roll och vi välkomnar goda idéer som skapar en bättre och säkrare IT miljö.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer tillsammans med kollegorna på IT att ansvara för UNICEF:s IT miljö. Vi befinner oss i en förändringsresa där administration och utveckling av våra befintliga system är en av de mest centrala uppgifter. Detta är en möjlighet för dig som vill använda dina strategiska och operativa kunskaper i en verksamhetsnära roll.

Du kommer bland annat att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vårt kontor finns på Kungsholmen och vi sitter i fina och välkomnande lokaler. Du kommer har en utåtriktad roll med många kontaktytor, internt som externt. Du rapporterar till Ekonomichefen. Du kommer att vara den som är expert inom ditt område vilket innebär att det är dig man kommer till när det gäller IT relaterade frågor.

VEM ÄR DU?

För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi du har erfarenhet av IT-support / First-linesupport. Vi tror också att du har tidigare jobbar med systemunderhåll och har grundläggande kunskaper i nätverk. I rollen ingår också att ha förståelse för IT-säkerhet och hur företag jobbar med det. Rollen kräver att du har kunskaper i Windows och Active Directory samt är van vid att administrera och dokumentera system. Kunskaper i Google workspace är meriterande.

Som person är du bra på att kommunicera både med användare av systemen och externa parter, inkl. systemleverantörer. Du är pedagogisk, metodisk och har förståelse för att växla mellan att arbeta med detaljer som med helheten. Eftersom tjänsten är bred förväntas du hjälpa till "högt och lågt". Därför söker vi dig som är flexibel, strukturerad och driver arbetet självständigt framåt. Du är nyfiken, kostnadsmedveten och triggas av utveckling och förbättringsarbete i syfte att effektivisera.

Alla lediga jobb