TNG
UNICEF söker en IT ansvarig / IT samordnare

UNICEF söker en IT ansvarig / IT samordnare

Nu söker UNICEF en IT ansvarig / IT samordnare med kunskaper inom drift, support och implementering.

Arbetsgivare UNICEF
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-08
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Nu söker UNICEF en IT ansvarig / IT samordnare med kunskaper inom drift, support och implementering.

UNICEF söker en operativ IT ansvarig / IT samordnare som vill jobba i en roll med stora möjligheter till påverkan om hur organisationens befintliga IT miljö bäst möter framtidens digitala utmaningar och krav. Vill du ansvara för IT system, kvalitetsfrågor och driva förbättringsprocesser? IT miljö på UNICEF är under förändring och du kommer vara med och förbättra befintliga och implementera nya lösningar för bättre användarvänlighet. Det innebär stort ansvar och även möjlighet till egen utveckling. Trivs du att arbeta i en roll som ligger i gränslandet mellan verksamhet och teknik med många kontaktytor? Då kan detta vara en tjänst för dig.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På UNICEF arbetar vi för att skapa en bättre värld för alla barn. Alla delar i organisationen är lika viktiga och varje medarbetare bidrag till detta genom sin kunskap. Detta viktiga arbete kräver kunniga och professionella medarbetare. Därför söker vi dig som både delar vårt engagemang för världens barn och som utifrån din starka yrkesstolthet och vilja vill skapa goda förutsättningar för detta viktiga arbete.

Som IT ansvarig / IT samordnare på UNICEF ser du till att rätt IT lösningar finns på plats, att driften fungerar samt att medarbetarna får den support de behöver för att deras arbete ska fungera. Tjänsten erbjuder eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter. Du får en självständig roll och vi välkomnar goda idéer som skapar en bättre och säkrare IT miljö.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer tillsammans med kollegorna på IT att ansvara för UNICEF:s IT miljö. Vi befinner oss i en förändringsresa där administration och utveckling av våra befintliga system är en av de mest centrala uppgifter. Detta är en möjlighet för dig som vill använda dina strategiska och operativa kunskaper i en verksamhetsnära roll.

Du kommer bland annat att:

  • Administrera Google workspace.
  • Ansvara för drift och support av interna system.
  •  Dokumentera cloud- och servermiljön. 
  • Ansvara och hantera för användarsupporten inkl. hjälp med installation, telefoni, felsökning, m.m.
  • Ansvara för kontakter med leverantörer av våra system.
  • Övriga uppgifter inom ramen för rollen.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vårt kontor finns på Kungsholmen och vi sitter i fina och välkomnande lokaler. Du kommer har en utåtriktad roll med många kontaktytor, internt som externt. Du rapporterar till Ekonomichefen. Du kommer att vara den som är expert inom ditt område vilket innebär att det är dig man kommer till när det gäller IT relaterade frågor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi du har erfarenhet av IT-support / First-linesupport. Vi tror också att du har tidigare jobbar med systemunderhåll och har grundläggande kunskaper i nätverk. I rollen ingår också att ha förståelse för IT-säkerhet och hur företag jobbar med det. Rollen kräver att du har kunskaper i Windows och Active Directory samt är van vid att administrera och dokumentera system. Kunskaper i Google workspace är meriterande.

Som person är du bra på att kommunicera både med användare av systemen och externa parter, inkl. systemleverantörer. Du är pedagogisk, metodisk och har förståelse för att växla mellan att arbeta med detaljer som med helheten. Eftersom tjänsten är bred förväntas du hjälpa till "högt och lågt". Därför söker vi dig som är flexibel, strukturerad och driver arbetet självständigt framåt. Du är nyfiken, kostnadsmedveten och triggas av utveckling och förbättringsarbete i syfte att effektivisera.

UNICEF

UNICEF

UNICEF Sverige jobbar varje dag, året runt, för att barn ska få vara barn, här och nu – och i framtiden. Varje insats vi gör utgår från barnkonventionen och vårt mål är att varje barn oavsett vem man är och var man befinner sig ska få leva, utvecklas och ha möjligheten att nå sin fulla potential. Vi strävar efter en framtid där alla barns rättigheter har blivit verklighet och där UNICEF inte längre behövs.
Som en av 32 nationalkommittéer runt om i världen är vårt uppdrag att samla in pengar, påverka svenska beslutsfattare och informera och utbilda om barns rättigheter. UNICEF Sverige är en ideell förening. På vårt kansli i Stockholm arbetar cirka 50 personer. Generalsekreterare är Pernilla Baralt.
Läs mer på: www.unicef.se

Arbetsgivare UNICEF
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-08
Dana Jennerström
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

St Eriksgatan 46