TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör på deltid 50% till Skanska i Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativ assistent 50% inom ett spännande byggprojekt i centrala Malmö!

Vill du ha en nyckelfunktion inom ett av Skånes mest spännande byggprojekt? Nu söker vi dig som brinner för att ge service i en strukturerad och professionell miljö! Här får du möjlighet att arbeta i en roll med en stor variation inom administration, kontor och service. En spännande roll för dig som trivs med ett ansvarsfullt arbete med många sociala kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att vara en del av ett gediget byggprojekt som kommer att sätta prägel på Malmö stad, och där du kommer att ha en nyckelfunktion inom projektet. Som administrativ assistent kommer dina insatser vara viktiga för projektets framgång och där just ditt arbete är meningsfullt. Detta kommer att vara en attraktiv erfarenhet för dig som är intresserad av entreprenadbranschen och du kommer att erhålla kunskaper som kommer att ge tyngd i ditt CV.

För att vara aktuell för detta uppdraget måste du ha en annan deltidssysselsättning i form av annan anställning eller studier. För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administrativ assistent kommer ditt ansvar att vara brett och spänna över en mängd olika typer uppgifter, till exempel:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på 50% med start efter sommaren som kommer att vara i drygt ett år.
Kunden ser helst att du kan arbeta på förmiddagarna. Vissa dagar kan man även jobba hemifrån

Du kommer alltså att vara anställd som konsult hos oss på TNG och ha en dedikerad Konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Tjänsten är placerad i centrala Malmö, med nära tillgång till kollektivtrafikförbindelser.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som administrativ assistent tror vi att du är en noggrann person med stort detaljfokus. Du har en känsla för service och drivs av att känna att din insats kommer andra medarbetare till nytta. Du brinner för att skapa struktur och ordning i det du tar dig för och motiveras av att hitta lösningar på problem som uppstår.

För denna tjänsten behöver du ha en avslutad gymnasieutbildning samt arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då Officepaketet och Excel kommer att vara dina dagliga arbetsredskap ser vi gärna att du är bekväm med dessa sedan tidigare.

Alla lediga jobb