TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och SAP

För omgående konsultuppdrag hos kund så söker vi en ekonomiassistent med erfarenhet av SAP

Vi har fått in två spännande tjänster för dig som arbetat med leverantörsreskontra innan och har erfarenhet av SAP.
Är du tillgänglig för omgående uppdrag? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent erbjuder vi dig en spännande tjänst på ett trevligt företag. Ett perfekt jobb för dig är tillgänglig omgående och trivs med att jobba i högt tempo.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På grund av ett projekt hos kunden så har befintlig personal fått ta på sig lite andra arbetsuppgifter vilket gör att man nu behöver stöttning i att matcha löpande fakturor i SAP och MIRO. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till siste september och tilltänkt startdatum snarast. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är trygg i rollen som ekonomiassistent och har jobbat självständigt med det i några år. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har erfarenhet av att ha arbetat i SAP tidigare.
Har du erfarenhet även av Miro så är det meriterande. 

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor tror vi du har lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och är en person som skapar och bibehåller relationer. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att sätta dig in i kundens behov och snabbt leverera.

Alla lediga jobb