TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Uppdragsledare / konstruktör till IProj i Örebro

Vi på TNG söker en konstruktör inom VVS till IProj

Vill du arbeta i ett företag som har en bra laganda och ser personalen som sin största tillgång? Vill du vara med att påverka Iprojs expansion och din egen utveckling? Då kan du vara den konstruktör / uppdragsledare som vi söker för rekrytering till IProj i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

IProj är ett nystartat konsultbolag som befinner sig i en tillväxtresa. IProj erbjuder ett självständigt, utmanande och varierande arbete med frihet under ansvar. Medarbetarna är ett glatt gäng som trivs väldigt bra med varandra och har kul på jobbet. IProj erbjuder ett omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör / uppdragsledare kommer du att arbeta med:

 

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att leda projekt självständigt och ansvara för att utveckla kundrelationer.

 

VEM ÄR DU?

IProj söker dig som vill utvecklas och ta ett större ansvar. Som person är du prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. God samarbetsförmåga och social kompetens är viktigt, då kundkontakter sker dagligen med nya och befintliga kunder. Vi söker dig som har en högskoleexamen alternativt YH utbildning inom VVS. Goda CAD-kunskaper är meriterande, IProj jobbar idag i MagiCAD för AutoCAD och Revit.

Alla lediga jobb