TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildare på deltid till stor livsmedelskedja

Utbildare till välkänd livsmedelskedja med fokus på förflyttning av ny plattform för online handel!

Nu söker vår kund, en stor och välkänd livsmedelskedja, försäljnings & driftkonsulter / utbildare till flera orter i Sverige.

Har du arbetat i butik och gillar att tala inför folk? Har du en pedagogisk, positiv och engagerande attityd som finner det naturligt att hålla presentationer och utbildningar? Då kan du vara precis rätt person för jobbet!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I försäljnings & driftteamet arbetar idag 8 personer och nu behöver vår kund utöka teamet med 4 konsulter som under en intensiv period kommer att ha en central roll i att utbilda butikerna under migreringen till deras nya plattform för online handel OCADO. Då utbildningarna är butiksspecifika så innebär tjänsten att du kommer resa 2-3 dagar/vecka. Utbildningsdagar kommer att planeras tillsammans med beställande chef och resor kan komma att ske över hela Sverige.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget kommer att börja med en intern utbildning under 2-3 heldagar tillsammans med övriga teamet med start den 1 december i Solna. Därefter kommer du självständigt att hålla i utbildningarna ute i butikerna.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag mellan perioden 2022-12-01 till 2023-04-30.Vår kund kommer att stå för alla resor och hotell under uppdraget och du som söker kan bo var som helst i Sverige men grundutbildningen sker i Solna och där måste du kunna delta. Tjänsterna vi efterlyser är på 50% med placering på valfri ort där vår kund har kontor.

Våra förväntningar

Kunskap i butiksystem är meriterande:

Utöver ovan är det meriterande om du har arbetat inom utbildning tidigare och haft en ledande befattning från onlinehandel. För att lyckas i rollen behöver du vara pedagogisk, inspirerande och noggrann med en stresstålighet som gör att du håller dig lugn i pressade situationer. Vidare talar du svenska flytande samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Alla lediga jobb