TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildare, svenska marknaden

Är du utåtriktad och tycker om att dela med dig av din kunskap? Bra! Då kan rollen som Utbildare hos Thermia passa dig.

Marknaden växer och vi behöver säkerhetsställa att våra certifierade återförsäljare hela tiden är uppdaterade på våra produkter. Därför söker vi nu en Utbildare för den svenska marknaden.

Har du en drivkraft att få andra människor att växa och lära sig så tycker vi att du ska söka tjänsten direkt!

Skicka in en ansökan idag - urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Thermia Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Thermia startades 1923 i Arvika, som fortfarande är centrum för verksamheten med 300 anställda. Företaget är idag ett av de ledande på den europeiska marknaden och ägs av Stiebel Eltron som är en tysk värmepumpstillverkare med cirka 4000 anställda i hela koncernen.

Som Utbildare får du ett kvalificerat arbete där du får möjlighet att påverka såväl ditt egna arbete som verksamhetens resultat. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Marknaden växer och vi behöver säkerhetsställa att våra certifierade återförsäljare hela tiden är uppdaterade på våra produkter.

Som Utbildare kommer du ansvara för att utbilda våra installatörer och återförsäljare på våra produkter och säljverktyg. Du ansvarar för hela kedjan av utbildningarna, det vill säga från planering till genomförande. I din roll har du ett nära samarbete med Thermiaskolan i Arvika. 

Du arbetar proaktivt med att boka upp utbildningstillfällen. Utbildningarna kan ske digitalt, ute hos kund eller på kontoret i Örebro. 

Värt att veta

Du kommer rapportera till säljchef och utgå från Örebro men tjänsten är Sverigetäckande vilket innebär resor. 

Tjänsten är en helt ny roll på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god kunskap om värmepumpar. Har du dessutom erfarenhet från att hålla föredrag och/eller teknisk utbildning inom VVS/energiteknik så är det meriterande men inget krav. 

Du är en ambassadör för våra värderingar och arbetssätt och har således god förmåga att leda, inspirera och engagera. Som person är du empatisk och förtroendeingivande likväl som handlingskraftig och strukturerad.

Vidare är du prestigelös och en lagspelare med en affärsmässig syn på verksamheten. Att vara pedagogisk är något som kommer naturligt för dig. 

Alla lediga jobb