TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildningschef inom järnväg – ProTrain, Stockholm

Missa inte denna unika möjlighet att bli Utbildningschef hos ProTrain i Stockholm och utveckla deras utbildningsverksamhet!

Har du förståelse av järnvägsbranschen och gillar affärsutveckling? Vill du få möjlighet att påverka framtidens utbildningar hos en ledande aktör inom branschen, bygga starka kundrelationer och leda ett kompetent team?
ProTrain söker just nu en Utbildningschef som kommer vara affärsansvarig för området Utbildning. Om du drivs av att utveckla affärsverksamheter och trivs i en roll där du kan kombinera strategiskt tänkande med operativt ledarskap, är detta jobbet för dig!

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos ProTrain kommer du till en dynamisk arbetsplats med kompetenta kollegor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att forma verksamheten hos ett väletablerat företag. Du kommer spela en viktig roll i ProTrains tillväxtresa och ha ett helhetsansvar för utvecklingen av ProTrains utbildningsverksamhet. Idag bedriver ProTrain grundutbildning av lokförare inom ramen för yrkeshögskola i Sundsvall, Stockholm, Mjölby och Malmö samt levererar kundanpassade utbildningar till operatörer inom branschen. I rollen som utbildningschef har du resultat- och budgetansvar för ditt affärsområde och du ingår i företagets ledningsgrupp.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Utbildningschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

Affärsutveckling

Ledarskap

YH, Internutbildning och Externutbildning

Värt att veta

I denna roll kommer du utgå ifrån ProTrains kontor beläget i Sickla, Nacka och ha nära kontakt med huvudkontoret i Mjölby. Du kommer att ha personalansvar för ett team av 5–10 personer (lärare, utbildningskoordinator m.fl.) som är utsprida mellan de olika utbildningsorterna. Då ProTrains kunder och utbildningar finns på olika orter förekommer resor i tjänsten. Du rapporterar till VD:n som också utgår ifrån kontoret i Stockholm.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en bakgrund inom järnvägsbranschen eller andra liknade branscher, exempelvis flyg eller sjöfart. Vidare tror vi att du har erfarenhet av att leda team. Vi ser gärna att du har en entreprenörsanda och en stark förmåga att identifiera och utnyttja affärsmöjligheter. Du är förmodligen en person som gillar en arbetsplats som har högt i tak, samt är någon som vågar utmana och testa nytt. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med både interna och externa kontaktytor. Du är flytande i svenska i både tal och skrift och har goda kunskaper i Office 365, främst i Excel och PowerPoint. Tidigare erfarenhet av utbildningsverksamhet är meriterande men inget krav.

Alla lediga jobb