TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildningskoordinator till EuroMaint i Stockholm

Utbildningskoordinator med erfarenhet av administration sökes till en ny spännande roll inom Euromaint Rail i Stockholm

Vill du jobba som utbildningskoordinator i en ny spännande tjänst hos en ledande aktör inom tågunderhåll? Lockas du av en koordinerande och omväxlande roll med ansvar för både helheten och detaljerna? Nu söker Euromaint Rail en utbildningskoordinator som vill vara med och bygga upp och utveckla en ny roll inom Kompetenscenter. Har du tidigare erfarenhet av arbete som koordinator eller administratör inom området utbildning och trivs i en "spindeln i nätet" roll, då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll samt en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar till nytänkande. Som utbildningskoordinator på Euromaint Rail arbetar du i en central och omväxlande roll med många kontaktytor. Här erbjuds du en spännande och unik möjlighet att i tätt samarbete med chefen för Kompetenscenter och HR avdelningen forma rollen samt utveckla befintliga och nya processer. I denna tjänst arbetar du proaktivt och professionellt med chefsstöd i utbildnings- och kompetensfrågor. För att kunna erbjuda kompetensutveckling inom relevanta områden samarbetar du med kompetensutvecklaren samt följer upp och säkerställer att utbildningarna genomförs inom fastställda tidsramar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som utbildningskoordinator ansvarar du övergripande för all administrationen kring utbildningarna såsom kontakt med chefer, deltagare, föreläsare samt att planera utbildningstillfälle och lokal.

Dina arbetsuppgifter som utbildningskoordinator kommer innebära att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Solna med närhet till goda kommunikationer och service. Du rapporterar till Chefen för Kompetenscenter och kommer att tillhöra ett team med ytterligare två kollegor där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Detta är en tillsvidareanställning med önskad start i mitten av augusti samt 6 månaders provanställning.Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider 08.00-17.00 med möjlighet till flextid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt god erfarenhet av arbete som utbildningskoordinator, administratör eller projektledare. Du brinner för att arbeta i en koordinerande roll och utmanas av att arbeta med processer och förbättringsarbeten. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har god systemvana samt erfarenhet av Office paketet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det ett krav för rollen att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Du trivs i en roll med eget ansvar och har öga för både helheten och detaljerna. Du har också lätt för att prioritera, då du kommer att driva arbetet kring flera utbildningsarrangemang samtidigt. Som person är du driven, självständig och noggrann samt har en god förmåga att arbeta ansvarsfullt och strukturerat. Utöver detta är du serviceorienterad och har god samarbetsförmåga i kontakten med både kollegor och samarbetspartners.

Alla lediga jobb