TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utbildningsrådgivare till Maskinentreprenörerna

Utbildningsrådgivare till Maskinentreprenörerna (ME) med placering i Malmö

Maskinentreprenörerna (ME) är en nationell organisation med huvudkontor i Stockholm och geografisk täckning från norr till söder. Vi har ca 4100 medlemsföretag som bedriver verksamhet i anläggnings-maskinbranschen. Vårt uppdrag är att bevaka, stödja och utveckla medlemsföretagen och deras förutsättningar i arbetsrätt och branschfrågor. Vi tecknar kollektivavtal som medlemsföretagen tillämpar. ME bildar tillsammans med Byggföretagen, Byggnads och SEKO Byggbranschens Yrkesnämnd (BYN) där vi gemensamt arbetar för utbildning till bygg- och anläggningsbranschen. Vi har ett dotterbolag som bedriver grundläggande yrkesutbildning och kompetensutveckling. Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som utbildningsrådgivare för våra medlemmar. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arbetssätt och roller förändras snabbt och vi förväntas vara flexibla för att kunna utvecklas vilket även gäller denna tjänst. Det innebär att rätt kandidat kan till stor del påverka utformningen av tjänsten på lång sikt. Maskinentreprenörer erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter beroende på dina egna önskemål och drivkrafter.

Exempel på områden med utvecklingsmöjligheter:

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

I din roll som utbildningsrådgivare så arbetar du med medlemskontakter, utbildningsrådgivning och tillhörande administration. Medlemskontakt innebär att du arbetar aktivt och uppsökande med att kontakta och informera medlemmar om medlemsutbudet både befintliga såväl som nya medlemmar. 
Utbildningsrådgivning innebär också att informera om branschkrav kopplat till yrket maskinförare där du vidare ger råd kring utbildningsvägar. Du medverkar som MEs representant i lokala mötesforum kopplat till utbildning och informerar medlemsföretag om utbildningar för kompetensutveckling. Kontakterna du arbetar med sker främst via telefon men du är även ute och besöker våra medlemsföretag några gånger per månad och kommer att hålla möten inför större grupper.  

Värt att veta

Vi har vårt kontor i ljusa och moderna lokaler tillsammans med Svenskt Näringsliv och andra medlemsorganisationer i centrala Malmö, du har även möjlighet till visst distansarbete. Vi arbetar i team med både gemensamma och egna ansvarsområden. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, hälsovård, lunchförmån och framför allt trevliga kollegor.

Våra förväntningar

Telefonen och datorn kommer att vara dina arbetsverktyg, varför god vana av Officepaketet samt systemvana är viktigt för att du snabbt ska komma in i arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM baserade system. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift. Kännedom om bygg- och anläggningsbranschen är meriterande. Då du behöver förflytta dig i tjänsten så ser vi att du har körkort och tillgång till bil. 

Alla lediga jobb