TNG
Utesäljare inom Plåt till Ahlsell i Skåne

Utesäljare inom Plåt till Ahlsell i Skåne

Trivs du med att lösa problem och bygga värdeskapande relationer? Sök rollen som utesäljare inom Plåt hos Ahlsell i Skåne!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Rebecca Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Trivs du med att lösa problem och bygga värdeskapande relationer? Sök rollen som utesäljare inom Plåt hos Ahlsell i Skåne!

Vill du vara med och hjälpa Ahlsells kunder att hitta nya lösningar inom klimatsegmentet Plåt? Som utesäljare inom Plåt spenderar du merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder där du bygger relationer och driver försäljningen framåt. Du är med och lyfter vårt nya segment Plåt genom att erbjuda kvalitativa produkter på plåtmarknaden för Ahlsells kunder i hela Skåne.

Ahlsell gör en storsatsning inom segmentet med ett utbyggt centrallager för plåt - allt för att göra det enklare att vara proffs!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell är du en del av en organisation med ett stort hjärta, engagemang och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat. Som utesäljare är du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam inom segmentet Klimat, som har en stark tillväxt och massor med möjligheter. Att du dessutom arbetar med några av de starkaste varumärkena i branschen ger dig ett försprång i kunddialogen, vilket gör rollen extra spännande. 

Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

Givetvis har du tjänstebil och får stora möjligheter att utvecklas!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare hos Ahlsell spenderar du stor del av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du lyssnar på kundernas behov, bygger värdeskapande relationer och hittar lösningar - ibland lösningar som kunden inte visste fanns. Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Ha affärsansvar för Ahlsells kunder inom klimatsegmentet Plåt. 
  • Göra affärer med helhetslösning utifrån Ahlsells affärsmodell med kundnytta i fokus.
  • Prioritera och strukturera din kundportfölj utifrån potential. 
  • Bygga ett nära samarbete internt med kollegor och innesälj samt extern med leverantörer.
  • Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde. 
  • Agera lösnings- och utvecklingsorienterad i samarbete mellan Klimat och andra affärssegment inom Ahlsell.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i försäljningsteamet inom segmentet Klimat (Ventilation, Isolering och Plåt) och arbetar nära dina kollegor på innesälj och i butik. Din utgår från något av Ahlsells kontor i Skåne och du rapporterar till försäljningschef för Klimat. Dina kunder finns i hela Skåne (region Syd) och består av små företag till stora organisationer. 

Ahlsells kontor i region Syd finns på följande orter: Falkenberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona, Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Hässleholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och en god inblick i byggbranschen. Har du kunskap och erfarenhet av plåtprodukter är det starkt meriterande. Vidare har du goda systemkunskaper och är flytande i svenska, i både tal och skrift. 

Du behöver även ha B-körkort i rollen som utesäljare.

Som person är du öppen, positiv och lösningsorienterad. Du brinner för mötet med kund och motiveras av att skapa goda affärsrelationer och nå resultat. Ditt driv och engagemang gör att du bidrar till att lyfta segmentet Plåt och tillsammans med dina kollegor öppna upp en ny marknad.  

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Rebecca Andersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Höjdrodergatan 28, Malmö