TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utesäljare mot industrin till Ahlsell i Göteborg

Vill du jobba med sälj och bygga affärsmässiga relationer? Ahlsell söker nu en utesäljare med inriktning industrin.

Är du en aktiv och driven relationssäljare? Drivs du av kvalitet tillsammans med affärsresultat? Ta chansen och bli Ahlsells nästa utesäljare. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Ahlsell är en organisation med ett stort engagemang och öppet arbetsklimat, där du ges stort ansvar och möjligheter att utvecklas. Deras värderingar är – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – som vägleder dem i vardagen. På Ahlsell strävar man efter att göra tillvaron enklare för sina medarbetare och kunder.  Tillsammans med dem löser de dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Visste du att Ahlsell har en av Sveriges största säljkårer, mest besökta webbshop och logistik i världsklass?

 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Distansarbete
Distansarbete

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare blir din uppgift att bearbeta kunder inom segmentet industri och ansvara för deras utveckling. Kunderna är proffs som bygger, installerar och underhåller. Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Som utesäljare på Ahlsell kommer du att ha hög närvaro ute hos dina kunder med inriktning mot industrin. Du bygger relationer, driver försäljning och dina kunder finns i Göteborgsområdet med omnejd. Rollen innebär att du kommer att arbeta resultatorienterat och strukturerat samt sätter mål och planerar dina aktiviteter för att nå dina besöksmål om cirka 10 kundbesök i veckan. Du planerar själv dina dagar och övriga arbetsuppgifter är: 

 

Värt att veta

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. Hos dem säljer du inte bara produkter, du erbjuder också deras kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. De får ofta höra att de är vänliga och tillmötesgående, det gör dem stolta. De tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle.

På Ahlsell är samarbetet och teamkänslan med kollegor stark och arbetet innebär frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheterna är stora. Det är viktigt för dem att tillvarata deras medarbetares olikheter och de vill verka för en inkluderande kultur. Deras medarbetares olika bakgrunder, kompetenser och perspektiv är en viktig förutsättning för att de ska nå framgång. De ser därför gärna en mångfald av sökanden. Läs gärna mer om hur Ahlsell ser på mångfald och inkludering på deras hemsida: Inkludering och mångfald (ahlsell.se)

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med sälj och komplexa affärer inom industrin.
Du ska på ett engagerat, öppet och ansvarsfullt sätt hjälpa kunderna att utveckla sina affärer.
För att trivas i rollen ska du vara van att på ett konsultativ sätt ha förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten och resultatorienterad och gärna tänka stort och komma med nya ideer för våra kunder. Att du har ett tekniskt intresse och gillar att sälja mot industrin och stora kunder ser vi som en självklarhet vilket också gör att du kommer trivas och må bra i rollen. 

Alla lediga jobb