TNG
Utesäljare till Ahlsells Fastighetssegment
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Utesäljare till Ahlsells Fastighetssegment

Ahsell växer - Är du Säljaren vi behöver? Två nya stjärnor sökes till det redan strålande teamet i Syd

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-04-14
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänstebil Tjänstebil
Lovisa Wang-Larsen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Ahsell växer - Är du Säljaren vi behöver? Två nya stjärnor sökes till det redan strålande teamet i Syd

Fastighetsdivisionen inom Ahlsell expanderar. Våra kunder är proffs som främst bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare. Och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Vi söker två konsultativa och lösningsorienterade Utesäljare till vårt växande fastighetsdivisionen i Region Syd. Är du rätt person? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen som Utesäljare innebär att driva och utveckla våra fastighetsaffärer i regionen. Fastighetssegmentet har tidigare tillhört ett utav våra andra divisioner men från årsskiftet har fastighet att blivit en egen organisation som fortsätter att växa. Idag arbetar 5 säljare i regionen med våra fastighetsaffärer och nu behöver vi bli fler.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt. Erfarenhet av Bygg och Fastighet är naturligtvis relevant, men det är inte branschkompetens som är det viktigaste för oss. Hos oss på Ahlsell sätter vi din personliga kompetens och erfarenhet inom försäljning främst och har du rätt instinkt, är street smart och ser möjligheter i alla relationer du skapar så är du intressant för oss.

Som utesäljare hos Ahlsell förväntas du spendera merparten av din arbetstid ute på fält hos dina kunder, där du självständig planerar dina dagar. Arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Affärsansvar för Ahlsells kunder inom fastighetssegmentet
  • Göra affärer med helhetslösning och kundnytta i fokus
  • Strukturera och prioritera din kundportfölj utifrån potential
  • Bygga ett nära samarbete med kollegor och innesälj
  • Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde
  • Agera lösnings- och utvecklingsorienterat i samarbete mellan Fastighet och andra affärssegment inom Ahlsell
  • Arbeta i affärssystem och CRM-system för att bygga kunskap
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan bearbeta våra kunder på ett strukturerat sätt, sätter mål, är resultatinriktad, och vill ta en aktiv del i att driva vår fortsatta tillväxtresa. Du planerar själv dina aktiviteter så du når dina besöksmål på ca 12-15 kundbesök i veckan. Du utgår från ett av Ahlsells kontor i Helsingborg.
Tjänsten kräver körkort.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som utesäljare hos Ahlsell ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och brinner för mötet med kund. En duktig säljares främsta verktyg är i vår mening att kunna ställa rätt frågor, vara rådgivande och konsultativ i kombination med en stark lösningsorientering. Du gillar helt enkelt att göra affärer.

Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus. Du bör även ha generella IT-kunskaper och vana av att arbeta i CRM-system.

Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt.

Ahlsell

Ahlsell

Utesäljare,Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-14
Lovisa Wang-Larsen
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Måndagsgatan 5, Helsingborg