TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utesäljare till expansiva Cyklos

Vill du arbeta i en klimatsmart framtidsbransch och samtidigt bidra till folkhälsan? Cyklos söker nu en utesäljare i Örebro

Är du en erfaren, relationsskapande säljare som drivs av att nå resultat och vill bidra till folkhälsan, minskad klimatpåverkan och arbeta med framtidsprodukter? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en driven och självgående säljare med uppdraget att ta försäljning till nästa nivå. Du har en central roll i att skapa och bibehålla kundrelationer, samtidigt som du jobbar för att öka försäljningen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som säljare vid Cyklos kommer du att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder i Sverige. Detta innebär att du kommer att genomföra kundmöten över hela landet, presentera Cyklos produkter och förhandla om avtal. Du kommer även representera företaget på mässor och event samt ha en aktiv och central roll i teamet som håller i webbinarium.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering är på kontoret i Örebro där du kommer till ett engagerat team där man gärna tränar på lunchen tillsammans och kan ta sig an gemensamma träningsutmaningar. Huvudkontoret är placerat i Mariefred. 

I rollen ingår resande och du förväntas träffa kunder majoriteten av din vecka. Resterande dagar är du på kontoret i Örebro för att samarbeta med dina kollegor. Man tillämpar hybridarbete på kontoret i den mån det passar verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en självgående och uthållig person som trivs med ett agilt arbetssätt. Du har hög affärsförståelse och sannolikt erfarenhet av att arbeta med försäljning. Kanske har du tidigare arbetat som Customer relations manager (CRM) eller utesäljare inom B2B försäljning? Bygga relationer är en naturlig del av din personlighet. Du är resultatinriktad och motiveras av att nå uppsatta mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb