TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utredare inom penningbedrägeri

Vill du arbeta som konsult på ett uppdrag som Utredare inom penningbedrägeri?

Till kund med centralt kontor i Malmö söker vi nu en utredare inom penningbedrägeri för konsultuppdrag. Är du strukturerad och noggrann och vill arbeta inom bank/finans? Sök rollen som utredare inom Utredare Fraud Prevention Operations.Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Utredare blir du en del av ett härlig team som präglas av samarbete och laganda. Tillsammans med ditt team arbetar du i en lärorik och utvecklande arbetsmiljö. 

Du kommer att jobba i vår kunds lokaler men formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Enhetens uppgift är att identifiera bedrägliga transaktioner och förhindra att kundens kunder utsätts för bedrägerier samt drabbas av monetära förluster. Uppdraget innebär en tempofylld och varierande arbetsdag med olika arbetsmoment.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med placering i Malmö. Tjänsten startar omgående och uppdraget förväntas pågå i drygt ett år.

Våra förväntningar

Vi tror att du har erfarenhet av administrativa och kundinteragerande roller gärna inom bank/finans och har en grundläggande gymnasieutbildning. Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person ser vi att du:

Alla lediga jobb