TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utredare inom skadat gods till kund i Helsingborg

Har du erfarenhet av arbete med claims eller som skadereglerare? Nu söker vi en utredare inom logistik till kund i Helsingborg!

Tycker du om utmaningar och ser lösningar framför problem? Är du analytisk och har ett systematiskt arbetssätt? Nu söker vi en Utredare inom skadat gods till vår kund inom logistikbranschen i Helsingborg. Som utredare arbetar du med indrivning av claims-ärenden i form av skadereglering och reklamationer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag via TNG med start så snart som möjligt. Uppdraget är på heltid och löper på i minst 6 månader med chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som konsult är du anställd hos TNG och arbetar ute hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt. Då arbetet till stor del innebär kontakt med lagret behöver du främst vara på plats. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån enstaka dagar.

Våra förväntningar

För uppdraget som utredare söker vi dig som:

För att trivas på uppdraget ser vi gärna att du: 

Alla lediga jobb