TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklare inom digitalisering SSAB

Vi letar efter dig som vill vara med och möjllggöra SSAB:s digitala utveckling i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu en digital utvecklare till deras pågående digitala transformation.

Som digital utvecklare hos SSAB i Oxelösund ansvarar för att förenkla och möjliggöra SSAB:s digitala transformation mot industri 4.0. Vi söker en analytisk person med högskoleutbildning samt ett stort intresse för teknik. Låter detta son något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle. 

Som digital utvecklare analyserar du och tar fram beslutsunderlag vid vägval, omvärldsanalyser, förstudier till investeringar och ta ansvar för områden inom den digitala transformationen. Det innebär att du förväntas samverka internt och driva på intresset för nya teknik, skapa tydliga gemensamma planer samt hitta samarbetspartners.

Du har stor ett eget ansvar och en frihet att lägga upp ditt arbete. I rollen kommer du kontinuerligt jobba i 2-4 projekt, i olika faser inom ditt område.

I digital transformations teamet finns en omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som digital utvecklare kommer ditt huvudsakliga ansvar bl.a. vara att:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15 personer. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca 2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning. Kanske arbetar du idag som Management konsult eller Data Analyst och är van att driva projekt? 

I rollen förväntas du hantera en stor mängd data och behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt. Som person är du nyfiken, driven och får saker att hända. Du förväntas designa och utföra presentationer varför söker vi dig med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att anpassa dig.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb