TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklare till Atria i Sköllersta

På Atria får du som utvecklare en verksamhetsnära roll där du verkar i en internationell miljö.

Har du erfarenhet från C#, .net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling? Trivs du i en roll med flera olika kontaktytor och med varierande arbetsuppgifter? Bra! Då kan du vara den utvecklare vi söker för rekrytering till Atria i Sköllersta. I rollen arbetar du för hela den svenska verksamheten och med ett nära samarbete med övriga länder inom Atriakoncernen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. I det teamet som du kommer att tillhöra arbetar ni tillsammans för att nå det gemensamma målet. Tjänsten omfattar ett stimulerande, utvecklande och mångsidigt arbete där projekt varierar i storlek och omfattning.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du rapporterar till chefen för IT-utveckling.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utvecklare kommer du också att ingå i tvärfunktionella utvecklingsprojekt med både kollegor, externa samarbetspartners samt andra bolag inom koncernen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag. Det är meriterande om du arbetat med integrationsutveckling med affärssystem, gärna M3. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska.

Du har lätt att skapa relationer med andra människor och är lyhörd. Som person är du analytisk, noggrann samt kvalitetsmedveten. Vidare så har du förmågan att prioritera ditt arbete och ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll

 

Alla lediga jobb