TNG
Utvecklare till Atria i Sköllersta
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Utvecklare till Atria i Sköllersta

På Atria får du som utvecklare en verksamhetsnära roll där du verkar i en internationell miljö.

Arbetsgivare Atria
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-28
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret Gym på kontoret
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ida Nordin
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

På Atria får du som utvecklare en verksamhetsnära roll där du verkar i en internationell miljö.

På Atria får du som utvecklare en verksamhetsnära roll där du verkar i en internationell miljö som storsatsar i regionen!

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utveckling och programmering av integrationer, stödsystem och BI men även att arbeta som IT specialist på affärssystemet M3 med tester, felsökning, problemlösning och användarstöd.

Har du erfarenhet från C#, .net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling? Trivs du i en roll med flera olika kontaktytor och med varierande arbetsuppgifter? Bra! Då kan du vara den utvecklare vi söker för rekrytering till Atria i Sköllersta. I rollen arbetar du för hela den svenska verksamheten och med ett nära samarbete med övriga länder inom Atriakoncernen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Atria växer i regionen! Vi storsatsar och bygger ut befintlig anläggning i ett expansionsprojekt som beräknas stå färdigt under 2023.

Expansionen innebär att vi kommer att behöva förstärkning i såväl produktion, som i specialist & supportfunktioner till verksamheten. Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett företag med en framtidstro och spännande ombyggnationsplaner!

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. I det teamet som du kommer att tillhöra arbetar ni tillsammans för att nå det gemensamma målet. Tjänsten omfattar ett stimulerande, utvecklande och mångsidigt arbete där projekt varierar i storlek och omfattning.

Utöver möjligheten att arbeta hos ett företag med framtidsanda är vi stolta över att erbjuda våra anställda en rad konkurrenskraftiga förmåner! Dessa innefattar friskvårdsbidrag, rabatterad massage, möjlighet till träning på anläggningens gymfaciliteter, andelsstugor i Sälen m.m. Vi har också ett förmånligt pensionspaket enligt kollektivavtal, Skandia gruppförsäkring och möjlighet till löneväxling.

På anläggningen i Sköllersta har vi en fabriksbutik, där vi säljer varor från fabriken och våra andra produktionsanläggningar. Här får våra anställda personalrabatt på produkter från våra varumärken Lönneberga, Lithells, Ridderheims, Sibylla, Pastejköket, Tzay m.fl. 


Arbetsorten är Sköllersta, Örebro, men i rollen finns goda möjligheter till flexibla arbetstider och distansarbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med integrationer mellan affärssystemet M3 (Movex) och interna- samt externa system
  • Bred utveckling genom hela kedjan från databas till front-end
  • Kommunikation med intressenter och externa användare i M3
  • Tillhandahålla effektiv och fungerande ERP
  • Testning, felsökning och problemlösning i M3 systemet 
  • Förbättra och ändra systemet efter organisationens behov
  • Aktivt utveckla och förbättra systemet för att passa användarnas behov

Du rapporterar till chefen för IT-utveckling.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utvecklare kommer du också att ingå i tvärfunktionella utvecklingsprojekt med både kollegor, externa samarbetspartners samt andra bolag inom koncernen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag. Det är meriterande om du arbetat med integrationsutveckling med affärssystem, gärna M3. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska.

Du har lätt att skapa relationer med andra människor och är lyhörd. Som person är du analytisk, noggrann samt kvalitetsmedveten. Vidare så har du förmågan att prioritera ditt arbete och ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll

 

Atria

Atria

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga och TZAY. På Atria älskar vi god mat och vi tror på "Good food - better mood".
Vill du arbeta på ett matföretag med många spännande produkter och varumärken som ligger konsumenten varmt om hjärtat, är det hos oss du ska jobba!

Arbetsgivare Atria
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-28
Ida Nordin
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Sockenvägen 40, Sköllersta