TNG
Utvecklare till BoMill i Malmö

Utvecklare till BoMill i Malmö

Vill du i en roll som utvecklare jobba med en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera kärnor i spannmål?

Arbetsgivare BoMill
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Mobil Mobil
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Vill du i en roll som utvecklare jobba med en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera kärnor i spannmål?

På BoMill AB har vi utvecklat och marknadsför en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera varje enskild kärna i spannmål baserat på dess inre egenskaper. Vår teknik möjliggör att varje kärna kan användas till det ändamål den är bäst lämpad för. Vår befintliga utrustning kan sortera upp till 25000 kärnor per sekund och dela upp dem i olika fraktioner. För att vidareutveckla denna teknik, multiplicera befintlig kapacitet och stärka vårt passionerade och duktiga team letar vi nu efter en Mjukvaruutvecklare.
Vill du vara en del av en spännande resa och hjälpa till att bygga och förbereda vårt företag för framtida framgång och tillväxt som just har börjat? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BoMill har vi många bra idéer som har möjlighet att implementeras i våra framtida produkter. Tillsammans samarbetar vi med partners över hela världen för att lösa deras spannmålsproblem eller skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team av fantastiska kollegor som drivs av innovation och av att lösa viktiga och faktiska problem.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en viktig del av vårt utvecklingsteam. Vi utvecklar hårdvaran och programvaran som används i våra produkter och teamet är involverat från början till slut i denna process. Du är delaktig hela vägen från tidigt konceptarbete till det att vi har en färdig produkt redo att säljas över hela världen. Eftersom vi är ett mindre företag kommer dina tankar och idéer att påverka hela maskinen, från hårdvara och mekanisk design till vilka funktioner som kommer att implementeras. Vi innehar olika kompetenser inom mekanik, elektronik, industriell design och produktionsteknologi för att nämna några. Inom teamet har vi också ansvar för mjukvaruplattformen och ser till att källkoden underhålls och uppdateras samt att ny funktionalitet läggs till vid behov.
Vi hjälper varandra och delar vår kunskap för att nå vårt gemensamma mål, att släppa produkter och programvara i rätt tid med rätt kvalitet och med kunden i fokus.

Ansvaret för rollen inkluderar:

 • Utveckla mjukvaruprogramvara för 32-bitars AVR-mikrokontroller.
 • Utveckla programvara i C under Linux.
 • Vidareutveckling av nya konkurrenskraftiga funktioner till våra befintliga produkter.
 • Felsökning och problemlösning, både internt och på våra kunders anläggningar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet består av maskin- och mjukvaruutvecklare, servicetekniker, mekanisk designer och laboratorietekniker. Vi arbetar med detta som ett team i tätt samarbete med vårt kommersiella team och företagsledningen vilket också är nyckeln för att lyckas.

Utveckling sker främst i C, och vi använder Git för versionskontroll. Eftersom BoMill är ett bolag i tillväxt kommer du att ha ett stort ansvar men också en stor inverkan på den framtida mjukvaruutvecklingen.
Du rapporterar till CTO.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss ser vi att du är en person som tycker om att arbeta i team och vara delaktig i alla delar av utvecklingsprocessen. Vi är bra på att tillvarata varandras kunskaper och vi ser framemot att ta in en ny spelare i laget som vill vara med att bidra till vår produkt och företagets framtida utveckling. 

Du har:

 • Erfarenhet inom C-programmering
 • Erfarenhet av Linux
 • Ingenjörsexamen i datalogi, elektroteknik, fysik eller motsvarande

Meriterande:

 • Intresse för programvarudesign och arkitektur
 • Intresse av att bygga programvara för frontend
 • Erfarenhet av att arbeta med Git
 • Erfarenhet av testautomation
 • Ett intresse som täcker hela produktcykeln, allt från produktdefinition, implementering av funktioner till färdig produkt.
BoMill

BoMill

BoMill was founded in 2001 by the Swedish biochemist Bo Löfqvist with more than 30 years experience within cereal technology. Bo had this vision that if you could sort kernels, individually, based on their inner properties and quality, then you would be able get a homogeneous product allowing a more efficient production and a better quality of the finished product, regardless of whether you produce beer, pasta or any other grain based product.
This is how BoMill was born, with the vision to become the world leading provider and partner for grain quality sorting solutions, based on the composition and structure of each individual kernel.
The company has grown with the mission to improve Food Safety by removal of mycotoxins from a grain lot and improve Food Security by sorting according to quality parameters such as vitreousness or protein content. Read more about BoMill at bomill.com

BoMill
Arbetsgivare BoMill
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-16
Lovisa Wang-Larsen
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Gottorpsvägen 58A, Vintrie