TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklare till BoMill i Malmö

Vill du i en roll som utvecklare jobba med en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera kärnor i spannmål?

På BoMill AB har vi utvecklat och marknadsför en unik patenterad teknik för att individuellt analysera och sortera varje enskild kärna i spannmål baserat på dess inre egenskaper. Vår teknik möjliggör att varje kärna kan användas till det ändamål den är bäst lämpad för. Vår befintliga utrustning kan sortera upp till 25000 kärnor per sekund och dela upp dem i olika fraktioner. För att vidareutveckla denna teknik, multiplicera befintlig kapacitet och stärka vårt passionerade och duktiga team letar vi nu efter en Mjukvaruutvecklare.
Vill du vara en del av en spännande resa och hjälpa till att bygga och förbereda vårt företag för framtida framgång och tillväxt som just har börjat? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BoMill har vi många bra idéer som har möjlighet att implementeras i våra framtida produkter. Tillsammans samarbetar vi med partners över hela världen för att lösa deras spannmålsproblem eller skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team av fantastiska kollegor som drivs av innovation och av att lösa viktiga och faktiska problem.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Mobil
Mobil
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara en viktig del av vårt utvecklingsteam. Vi utvecklar hårdvaran och programvaran som används i våra produkter och teamet är involverat från början till slut i denna process. Du är delaktig hela vägen från tidigt konceptarbete till det att vi har en färdig produkt redo att säljas över hela världen. Eftersom vi är ett mindre företag kommer dina tankar och idéer att påverka hela maskinen, från hårdvara och mekanisk design till vilka funktioner som kommer att implementeras. Vi innehar olika kompetenser inom mekanik, elektronik, industriell design och produktionsteknologi för att nämna några. Inom teamet har vi också ansvar för mjukvaruplattformen och ser till att källkoden underhålls och uppdateras samt att ny funktionalitet läggs till vid behov.
Vi hjälper varandra och delar vår kunskap för att nå vårt gemensamma mål, att släppa produkter och programvara i rätt tid med rätt kvalitet och med kunden i fokus.

Ansvaret för rollen inkluderar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet består av maskin- och mjukvaruutvecklare, servicetekniker, mekanisk designer och laboratorietekniker. Vi arbetar med detta som ett team i tätt samarbete med vårt kommersiella team och företagsledningen vilket också är nyckeln för att lyckas.

Utveckling sker främst i C, och vi använder Git för versionskontroll. Eftersom BoMill är ett bolag i tillväxt kommer du att ha ett stort ansvar men också en stor inverkan på den framtida mjukvaruutvecklingen.
Du rapporterar till CTO.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss ser vi att du är en person som tycker om att arbeta i team och vara delaktig i alla delar av utvecklingsprocessen. Vi är bra på att tillvarata varandras kunskaper och vi ser framemot att ta in en ny spelare i laget som vill vara med att bidra till vår produkt och företagets framtida utveckling. 

Du har:

Meriterande:

Alla lediga jobb