TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Software Developer till Eskilstuna Dynamics

Vi söker en nyfiken och driven Software Developer som vill vara med och driva digitaliseringen på expansiva Eskilstuna Dynamics!

Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling? Är du dessutom nyfiken och har en god problemlösningsförmåga? Bra! Då kan du vara den person vi söker till expansiva Eskilstuna Dynamics.

Eskilstuna Dynamics är ett framåtlutat och innovativt företag som producerar elektroniska och digitala produkter / tjänster till nischade branscher åt både myndigheter och den kommersiella marknaden runt om i världen.

Företaget fortsätter att investera i utvecklingen av sina produkter och nu med ett starkt fokus på digitaliseringen av dessa i mycket spännande marknader! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Produkten innehåller bland annat touch-screen skärmar med egenutvecklad mjukvara som kontrollerar produkterna ute hos kund.

Som Software Developer kommer du till ett engagerat team om tre personer. I rollen kommer du, tillsammans med en kollega, ha ett fokus på vidareutvecklingen av den befintliga mjukvaran samt också bidra till att skapa nya produkter.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Software Developer kommer vara att:

Värt att veta

Du kommer till ett starkt sammansvetsat team med stark innovationskraft. Bakom företaget finns stabila ägare och bolaget är välmående. Du kommer få en viktig roll med stor möjlighet att påverka. 

Kontoret är placerat i Eskilstuna och du förväntas vara på plats två dagar i veckan, med stort förtroendet att styra ditt arbete själv. Övriga dagar har du möjlighet att arbeta hemifrån. 

Våra förväntningar

Kanske är du relativt nyexaminerad eller flera års erfarenhet inom programmering och utveckling? Du behöver ha erfarenhet av Linux-servrar, men det spelar ingen roll vilket programmeringsspråk du kan, det viktigaste är att du har motivationen och drivkraften att fortsätta utveckla produkterna.

Meriterande är kunskaper inom applikationsutveckling och ett stort plus är om du har kompetens inom design / front end. Vi ser det som ett ytterligare plus om du har ett intresse för teknik och elektronik.

Då du jobbar tätt tillsammans med hårdvaruutvecklarna ser vi att du trivs att arbeta i team. I rollen förväntas du driva ditt eget arbete framåt, varför det krävs att du tar egna initiativ och är lösningsorienterad.

Support till kunderna förekommer och eftersom de finns i andra tidszoner kan du emellanåt behöva arbeta flexibla arbetstider. Då flera av kunderna finns internationellt talar och skriver du engelska obehindrat.

Alla lediga jobb