TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklare till UR i Stockholm

Som utvecklare hos UR skapar du framtidens plattform för att göra skillnad i människors lärande

Utbildningsradion (UR) kan med glädje berätta att vi nu söker en samhällsintresserad utvecklare som vill vara med och påverka UR:s framtida digitala produkter för att inspirera och göra skillnad i människors lärande i Sverige. Här kommer du att arbeta med produkterna UR-Play och UR-Skola samt vara med och ta fram en morgondagens nya plattform för lärande via medier.

VI ERBJUDER DIG

Vi kan erbjuda dig en kreativ och stimulerande arbetsplats, där du kommer få stora möjligheter att fördjupa dig i UR:s produkter och tekniker. Samtidigt kommer du ha en stor delaktighet i valet av framtida tekniker och arbetssätt.

Hos oss lägger vi en stor vikt vid att du ska känna frihet att testa nya idéer, där du uppmuntras att hitta nya kreativa lösningar. Exempelvis har vi "labbdag" varannan fredag, där du som medarbetare får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper. Utvecklarteamet har en stark position inom organisationen och har stor tillit att driva UR:s produkter framåt.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer in i ett spännande skede där vi har fokus på nyutveckling och nytänkande, både gällande tekniker och arbetssätt. Beroende på om du trivs bäst att utveckla front- eller backend (eller båda!) så kommer du själv i stor utsträckning kunna påverka din roll och val av teknik.

Utöver det kommer du också:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av UR Digital som idag är 20 personer i 3 team, där du kommer ingå i utvecklingsteamet som idag är fem utvecklare, men som nu siktar på att bli fler! Du kommer sitta i nybyggda lokaler i SVT-huset som ligger centralt vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet inom webbutveckling eller systemutveckling. Ditt fokus ligger antingen på front- eller backend-utveckling, alternativt så trivs du bäst med att jobba över hela stacken eller har ett intresse av att gå mot det.

Beroende på din tekniska inriktning ser vi gärna du har:

 

Vi ser gärna att du också har intresse och erfarenhet av:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för UR:s verksamhet, där du vill göra kunskap tillgängligt för fler personer i Sverige. Vi ser det som avgörande att du trivs att ta fram lösningar i nära samarbete med andra utvecklare, produktägare och UX:are.

Alla lediga jobb