TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsinriktad ekonom till konsultuppdrag

Vill du som Redovisningsekonom arbeta med fokus på utveckling och effektivisering av processer? Jobba som konsult i Trelleborg!

Tycker du om att jobba med struktur och utveckling av arbetsprocesser inom ekonomisk redovisning? Vi söker nu dig som Redovisningsekonom till ett företag i Trelleborg som arbetar med produkter inom hälsa och sjukvård. Här finns möjligheten att som konsult bidra med dina erfarenheter och spela en viktig roll i ekonomiavdelningens effektiviseringsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom är du ansvarig för att utveckla och effektivisera arbetsprocesserna inom den ekonomiska Redovisningen. Du arbetar även operativt och merparten av arbetstiden ägnas åt det dagliga löpande redovisningsarbetet så som: 

Värt att veta

Det här är ett tidsbegränsat konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på TNG och arbetar hos det aktuella företaget i Trelleborg. Uppdraget är tänkt att börja i mitten av januari och pågå i 6-8 månader med möjlighet till förlängning. 

Företaget består av 14 medarbetare och i rollen som redovisningsekonom arbetar du nära CFO. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete med löpande redovisning. Vi tror att du motiveras av möjligheten att kunna förbättra och effektivisera arbetsprocesser. Har du tidigare arbetat i Fortnox är det meriterande

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. 

Alla lediga jobb