TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsledare inom Hållbarhet Haninge Kommun

Är du strateg med idéer för framtiden och drivs av utmaningar? Sök rollen som utvecklingsledare inom hållbarhet i Haninge Kommun!

Arbetar du nära politiken som strateg eller kanske processledare inom hållbarhet idag? Vill du som är en processvan strateg med intresse för hållbarhet utifrån olika perspektiv, delta i ett spännande, viktigt och långsiktigt utvecklingsarbete? I Haninge kommun finns nu möjlighet till en tjänst där förändring, utveckling och innovation är naturliga inslag. Här kan du som har en genuint samhällsengagemang och gillar att genom proaktivt utvecklingsarbete bryta ner övergripande mål till görande, komma till din absoluta rätt.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa!
Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till pendeltågsstation. På endast 20 minuter når du T-centralen. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov. Hybridarbete tillämpas 2-3 dagar i veckan.
I den här rollen tillhör du enheten för strategisk planering som är placerad på avdelningen för samhällsplanering och ledning på Kommunstyrelseförvaltningen. Du och ditt team bidrar till att ta fram, implementera, följa upp och aktualitetspröva de övergripande programmen så som; översiktsplan, program för klimat och miljö och program för social hållbarhet.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Utvecklingsledarens ansvarsområden är bland annat att:

Värt att veta

I vår strävan att förbättra genomförandet av mål och strategier utvecklar vi nu enhetens arbetssätt och rekryterar utvecklingsledare inom fyra temaområden;

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du har:

Meriterande utbildningar är process- och projektledarutbildning, GIS-utbildning samt klarspråksutbildning. Det bedöms även meriterande om du har:

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från projekt som innebär att hålla i medborgardialog och samverka med akademi samt näringsliv, liksom erfarenhet av kunskapsinhämtning med hjälp av AI.
Vi tror att du behöver vara en mycket flexibel och samarbetsvillig lagspelare, men också ambitiös och initiativrik, med ett genuint intresse för hållbarhet och långsiktig, strategisk samhällsplanering. Vi söker personer som är strukturerade, kvalitetsmedvetna och har en strategisk förmåga att se helheten.

För att lyckas i rollen kommer det - utöver att vara målorienterad - vara viktigt att du är ödmjuk, prestigelös och nyfiken med en förmåga och vilja att förstå olika perspektiv. Kommunikativ och pedagogisk förmåga är väsentligt för att framgångsrikt kunna förmedla information och kunskaper till den praktiska verksamheten. Att ha förmåga att förstå verksamhetsbehov och balansera det med helhetens behov är avgörande, då det är av stor vikt att kunna balansera dessa för att nå våra mål och visioner.

Alla lediga jobb