TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsledare stadsutveckling i Haninge kommun

Delta i samhällsutvecklingen som Utvecklingsledare i Haninge. Ledande position med fokus på hållbarhet och samhällsformande.

Som Utvecklingsledare för hållbar stadsutveckling i Haninge kommun, kommer du att spela en avgörande roll i utvecklingen av framtidens samhälle och stad. Vi söker dig som har en grundutbildning som arkitekt, fysisk planerare eller liknande och som brinner extra starkt för ekologisk hållbarhet. Din kompetens inom stadsutveckling och samhällsplanering, med fokus på ekologisk hållbarhet, är det vi behöver!

I vår moderna arbetsmiljö, endast 20 minuter från Stockholm, har du chansen att arbeta tillsammans med likasinnade kollegor och göra en verklig påverkan. Vi erbjuder ljusa kontorslokaler, flexibla arbetsmöjligheter och en stark betoning på kontinuerlig kompetensutveckling.

Ditt anställningserbjudande

Här är din möjlighet att aktivt påverka samhällsutvecklingen. I Haninge är du en del av något större än bara en arbetsplats. Du är med på resan i ett nytt team av utvecklingsledare, att utveckla en stad med fokus på hållbarhet, arkitektur och samhällsutveckling. Vi tror att du kan vara den som är med och tar oss dit.

I den här rollen är du en del av vår enhet för strategisk planering, som ingår i avdelningen för samhällsplanering och ledning inom kommunstyrelseförvaltningen. Du och ditt team har en nyckelroll i att utveckla och implementera viktiga program vilket inkluderar frågor som översiktsplanering, klimat- och miljö samt trygghet och social hållbarhet, och se till att de hålls aktuella genom regelbunden uppföljning.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter i rollen som utvecklingsledare kommer i huvudsak vara att:

Värt att veta

Ditt arbete på Haninge kommun handlar om att vara med att forma staden och sätta en stark prägel på dess framtid. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och har förtroende från kommunledningen. Du blir en del av ett engagerat team som verkligen påverkar samhällets framtid.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en grundutbildning som arkitekt eller fysisk planerare med ett fördjupat intresse för ekologisk hållbarhet. Du är skicklig inom stadsutveckling och har ett starkt engagemang för social och ekologisk hållbarhet. Din kommunikationsförmåga är utmärkt och du har tidigare arbetat nära politiken och/eller beslutsfattande instanser. Du får gärna ha erfarenhet från konsultverksamhet och erfarenhet från kommunal sektor kan ge en kortare startsträcka, men är inget krav. Vi ser fram emot att välkomna dig att bli en del av vårt engagerade team av fyra utvecklingsledare.

 

 

 

Alla lediga jobb