TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Utvecklingsorienterad BI-analytiker MittMedia

Är du en mästare på BI-system som hjälper verksamheten att fatta rätt beslut?

Då kan du vara den systemspecialist inom Business Intelligence som vi söker för rekrytering till MittMedia i Örebro. Du får ett mycket nära samarbete med affärsverksamheten i en mediekoncern som ligger i framkant. MittMedia sitter i moderna lokaler centralt i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Läsaraffären, dvs intäkter från prenumerationskunder, har fått en allt tyngre roll i dagens medieföretag. Så även på MittMedia.
Med 28 dagstidningar, 20 nyhetssajter, 24 appar och tv är MittMedia ett av Sveriges ledande medieföretag, och i absolut framkant när det gäller intäkter från den digitala läsaraffären.
Du kommer till avdelning Privatmarknad där du får en roll med stort eget ansvar och engagerade kollegor. Rollen innefattar också omvärlds- och trendanalyser.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba med våra BI-verktyg så att de kan motsvara kraven verksamheten ställer när det kommer till rapportering och analys för att kunna fatta bästa möjliga affärsmässiga beslut. Du förstår vikten av välstrukturerad data och hur man bäst tillämpar olika verktyg för att visualisera resultatet i bästa möjliga rapporter, vare sig det rör sig om återkommande eller adhoc.

Utifrån verksamhetens behov tar du fram lättförståeliga rapporter som hjälper våra medarbetare att bedriva sin verksamhet effektivt i form av analys och verksamhetsstyrning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En utvecklande tjänst med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter med stort eget ansvar. Du får en kreativ roll i en bransch med snabba förändringar.

VEM ÄR DU?

Du är van att arbeta i någon form av BI-system, med stora datamängder och du hanterar SQL med galans. Vidare så har du kunskap i att visualisera lättförståelig information. Du bör ha erfarenhet av Qlik View eller Qlik Sense. Vi ser gärna att du arbetat agilt i tvärfunktionella projekt. Har du dessutom erfarenhet av Tableau och jobbat med Machine learning är det meriterande.

Som person är du lyhörd och nyfiken samt tar ett stort eget ansvar. Du är också analytisk och genomtänkt med ett systematiskt arbetssätt. 

Alla lediga jobb