TNG
Växeltelefonist sökes omgående till AniCura

Växeltelefonist sökes omgående till AniCura

Två Växeltelefonister med servicekänsla och stort intresse för djur sökes omgående till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd.

Uppdragsgivare AniCura Djursjukhuset Albano
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-06-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Två Växeltelefonister med servicekänsla och stort intresse för djur sökes omgående till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd.

Brinner du för att leverera service på hög nivå? Trivs du i en roll där du har telefonen som ditt främsta arbetsverktyg? Skulle du också lockas av en roll som Växeltelefonist i en spännande organisation där djuren står i fokus? Perfekt! Sök då rollen som Växeltelefonist till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd i Norra Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AniCura erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Här står omtanken och kärleken till djuren alltid i fokus! 

I rollen som som växeltelefonist erbjuder vi dig en viktig roll, där du tar emot samtal och utgör den första kontakten för de djurägare som ringer och söker rådgivning eller akut vård för sina djur. Som växeltelefonist hos AniCura står djuren och dess ägare alltid i centrum, när du ger råd och guidar dem vidare t ex för en tid hos veterinär.

Vi på TNG bryr oss om våra anställda och som konsult hos TNG omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som växeltelefonist hos AniCura hanterar du inkommande akutsamtal och gör din bedömning med hjälp av tydliga flödesscheman och ser därefter till att ärenden kommer vidare till rätt person eller avdelning. 

Dina arbetsuppgifter innebär att:

  • Ge råd och guida vidare inkommande akutsamtal
  • Bedöma de ärenden som inkommer och boka akuttider vid behov
  • Efter bedömning ta ärendet vidare till exempelvis veterinär, djursjuksköterska eller djurambulans 
  • Informera receptionen om djur som är på väg in till djursjukhuset 
  • Ta uppgifter om djurägare och djuret samt journalföra ärendet

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som växeltelefonist på AniCura kommer du bli en del av teamet Telefoni, där du tillsammans med en teamledare och nio andra kollegor tar emot och hanterar inkommande akutsamtal.

Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse och är tänkt att löpa på t o m 31 augusti 2021, du kommer under denna period vara anställd som konsult hos TNG. Vid start av uppdraget kommer du genomgå en introduktion.

Tjänsten är på heltid och innebär schemalagt arbete under dagtid, kvällar och helger. Du arbetar enligt följande pass: Månd-Fred: 07.00-16.00 eller 15.30-22.00, Lörd-Sönd: 10.00-16.00 eller 15.30-22.00.

Tjänsten är placerad nära goda kommunikationer och du erbjuds en fast lön samt ob-tillägg.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom växel, telefoni, reception eller från annat serviceyrke och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du brinner för att arbeta med service och telefoni och har du även tidigare erfarenhet av arbete i växel eller reception är detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är dock att du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete som djursjuksköterska eller djursjukvårdare eller liknande erfarenhet från arbete i djurbutik.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsbyggande samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett stort plus om du har ett starkt intresse för djur och djursjukvård. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du som person är serviceorienterad, lyhörd, lugn och noggrann. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du tycker om att arbeta i team samt är prestigelös och flexibel. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård för hund och katt. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Uppdragsgivare AniCura Djursjukhuset Albano
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-30
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Rinkebyvägen 21A, Danderyd