TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD-assistent till företag i Malmö

Executive assistant till konsultuppdrag hos företag i Malmö

Är du en person som trivs med att organisera och effektivisera? Vi söker en kvalitetsmedveten, relationsskapande och prestigelös person som vill axla rollen som Executive Assistant med start omgående hos vår framgångsrika kund i Malmö. I denna roll får du möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får arbeta brett och varierat. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att arbeta tillsammans med företagets grupp av executive assistants som hjälper till att strukturera, planera och organisera aktiviteter i arbetsvardagen för högre chefer.
Du är placerad vid huvudkontoret i Malmö. Uppdraget förväntas pågå 3-6 månader.

VEM ÄR DU?

VI söker dig som är tillgänglig för att påbörja konsultuppdraget omgående.
Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor och du har en professionell attityd där problemlösning är en del av dina dagliga utmaningar. Vi kallar det för en can do attityd, dvs här finns inga omöjliga uppgifter – bara olika sätt att lösa det på. För att passa in i kulturen har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt och en i grunden en positiv och nyfiken inställning till dig själv samt dina kollegor. Dina tidigare erfarenheter har gett dig god koordineringsförmåga och du trivs med att arbeta i högt tempo där teamets behov styr din arbetsdag. Du drivs av att hjälpa andra, skapa goda relationer och är en prestigelös person samtidigt som du har hög integritet.

Alla lediga jobb