TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD-assistent till Sundbybergs Stadsnät, Stockholm

Executive assistent / VD-assistent till Sundbybergs Stadsnät för ett 6-månadersuppdrag på deltid (50%) i Stockholm.

Vi söker dig som är driven och organiserad för rollen som VD-assistent hos Sundbybergs Stadsnät i Stockholm. Som VD-assistent kommer du att ha ett övergripande ansvar för att självständigt administrera och protokollföra arbetet kring bolagets styrelse och ledningsteam. Du kommer att stödja VD i att driva förändringsprojekt och agera projektledare för specifika uppdrag. I rollen ingår också att fatta beslut samt ansvara för kontorets funktionalitet och trivsel. Är du kommunikativ, noggrann och har en hög serviceanda då kan detta uppdrag vara något för dig.

Uppdraget är initialt på 50% i 6 månader med önskad start 1/9 med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker både dig som konsult eller underkonsult.

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta;

Värt att veta

Våra förväntningar

För att lyckas i detta uppdrag ser vi att du är kommunikativ med en utmärkt förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du kan prioritera och driva arbetet framåt. Rollen kräver noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt, där du förväntas planera ditt arbete i förväg och organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är också en teamspelare och har en god känsla för service, vilket gör att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Alla lediga jobb