TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verifieringsingenjör till Arjo i Malmö

Är du kunnig inom test och vill jobba med att leda verifieringsuppgifterna i våra utvecklingsprojekt av högkvalitativa produkter?

Vi söker en engagerad individ med kunskap inom testmetoder och teknisk produktutveckling. Här på Arjo har du en ledande roll i att säkerställa kvaliteten på våra produkter. I rollen som Verifieringsingenjör så kommer du att ansvara för verifieringsuppgifterna i tvärfunktionella projektteam och bidra till utvecklingen av sjukvårdssängar, hygienlyftar och badsystem. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Arjo är det viktigt för oss att göra högkvalitativa produkter. Som Verifieringsingenjör har du en ledande och drivande roll när det handlar om att se till att krav- och testaktiviteter genomförs på rätt sätt i nyutvecklingsprojekt för sjukvårdssängar, hygienlyftar och badsystem. Dina färdigheter i att planera, genomföra och dokumentera dessa aktiviteter, tillsammans med din tekniska kunskap och intresse, kommer att bidra till att vi utvecklar säkra medicintekniska produkter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en ledande roll i samtliga faser av våra projekt, som en integrerad medlem i ett tvärfunktionellt team bestående av experter inom områden som mekanik, elektronik, mjukvara, produktledning och inköp. Tillsammans med projektteamet kommer du att planera, utföra och dokumentera olika testaktiviteter, som innefattar verifiering av system, moduler och komponenter.
Dina ansvarsområden sträcker sig även till utvecklingen av verifieringsplaner och genomförandet av olika tester. Detta inkluderar noggrann dokumentation och rapportering av testresultat. Du kommer att leda ett brett spektrum av tester, såsom mekanisk hållbarhet, kemikalieresistens samt tester relaterade till miljö, transport och förpackningar.
Vid upptäckt av problem under testning kommer du att samarbeta med teamet för att felsöka och säkerställa designens korrekthet och robusthet. Ditt ansvar innefattar även att utveckla och upprätthålla testmetoder för verifiering, samt att bidra med input till utvecklingen av testfixturer.

Värt att veta

Rollen är placerad vid Arjos huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Lina som är Design Assurance Manager.

Våra förväntningar

Vi söker efter en kandidat med en teknisk bakgrund och som har erfarenhet av verifieringsarbete. Det är viktigt att du är driven, har en strukturerad arbetsmetodik och kan lösa problem effektivt, samt att du tycker om att samarbeta i team och kommunicerar väl med andra.

Du har;

Även om vi prioriterar kunskaper inom standarder, verifieringsmetoder och erfarenhet av en reglerad bransch, kan vi vara flexibla när det gäller exakt hur djupgående dessa kunskaper behöver vara. Vi kan vara öppna för att ge stöd och utbildning för att fylla eventuella kunskapsluckor. Då vårt koncernspråk är engelska så är det viktigt att du behärskar språket flytande, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb