TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Verksamhetschef grundskola till Haninge kommun

Gör skillnad som verksamhetschef för grundskolan i Haninge! Led och forma framtidens utbildning i en engagerande, strategisk roll.

Som grundskolechef i Haninge kommun får du en unik möjlighet att göra en avgörande skillnad inom utbildningssektorn. Här leder du strategiskt grundskolans utveckling, främjar kreativitet och samarbete samt stöttar medarbetare genom situationsanpassat ledarskap. Genom att delta aktivt i nämnden och strategiska möten kommer du att vara med och påverka utbildningssektorn på en övergripande nivå. Sitter du kanske i en liknande roll idag? Och vill du representera Haninge kommuns vision för grundskolan? Sök rollen som verksamhetschef grundskola!

Ditt anställningserbjudande

Som verksamhetschef och skolchef för grundskolan i Haninge kommun får du möjlighet att påverka och förbättra utbildningen som befinner sig i ett viktigt utvecklingsskede. Här handlar det om att göra skillnad och bidra till ett bättre samhälle. Haninge kommun har en stark vilja att utveckla och samarbeta för att lösa komplexa utmaningar. Med kompetenta och engagerade medarbetare som vill utveckla en bra skola, och en samarbetskultur som främjar gemensamma arbetssätt och nytänkande, har du möjligheten att göra verklig skillnad inom grundskolan.

 

 

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara den strategiska ledaren för hela grundskolans ledning och kontinuerligt arbeta med att utveckla och förbättra grundskolan.

Här är dina huvudsakliga ansvarsområden:

 

Värt att veta

Som grundskolechef kommer du fortsätta driva förändringsarbetet inom utbildningsförvaltningen som Haninge kommun redan har påbörjat. I din chefsroll behöver du ha en ständig dialog med dina medarbetare likväl som med förvaltningsledningen. Parallellt med denna rekrytering söker vi också en biträdande verksamhetschef som också har ett personalansvar. Tillsammans kommer ni att utgöra ett starkt ledarteam som driver utvecklingen av Haninges grundskola. Detta ger dig möjlighet att samarbeta nära och dela ansvaret för att forma och leda verksamheten. Du rapporterar till utbildningsdirektör och du kommer att leda 17 rektorer i en grundskola som består av 1367 anställda.

Våra förväntningar

För att lyckas väl i den här rollen förväntar vi oss att du:

I den här rollen är du öppen för att utmana vedertagna sanningar om skolan och du har förmågan att skapa en organisation som kontinuerligt strävar efter små ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt på din förmåga att uppmuntra, inspirera och engagera dina medarbetare samt din förmåga att skapa en kultur av samarbete och gemenskap. God kommunikationsförmåga på svenska i både tal och skrift är viktigt, Det är också värdefullt om du har skolchefsutbildning och om du har kunskap om systemteori. 

Alla lediga jobb